USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Потяг Ковель-Чернівці: «бої» тривають. ВІДЕО

9 Червня 2013 14:30
Круглий стіл ініціативної групи з Волинської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей з метою обговорення транспортного сполучення між цими регіонами, зокрема потяга Ковель-Чернівці відбувся у п’ятницю, 7 червня, о 15:00 в приміщенні «Інституту виборчих технологій» (площа Ринок 8, Львів).

Учасники заходу обговорили проблему та шукали шляхи вирішення проблеми, - йдеться в сюжеті Львівської ОДТРК.

Активісти жодного разу не згодні із аргументами «залізничників». Так, з їх слів, недостатня кількість вагонів на інші, скажімо так, популярні влітку напрямки не є причиною для скасування вищезгаданого рейсу.

Зауважимо, вже було вирішено, що під час літнього періоду Львівська залізниця змушена змінити періодичність курсування потяга №667/668 зі сполученням Чернівці – Ковель. В літній період цей потяг курсувати не буде.

В осінньо-зимовий період потяг Чернівці – Ковель курсуватиме через день. Про це сьогодні повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА з посиланням на дирекцію залізничних перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus