USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Водій з інвалідністю на електроскутері перекрив смугу руху на Перемоги, - очевидці

9 Травня 2018 16:19
Чоловік на електроскутері раптово зупинився просто посеред проспекту Перемоги у Луцьку. Зі слів очевидців, чоловік був напідпитку.

Ймовірно, у нього виникли проблеми з транспортним засобом.

Проте, як повідомляють очевидці, чоловік з однією ногою мав ознаки алкогольного сп'яніння та нецезурно висловлювався на адресу водіїв, які проїжджали повз, і показував непристойні жести.

Відео опублікувала у Фейсбуці Тетяна Хілуха.
Як повідомили у коментарях до відео, раніше чоловіка бачили на Меморіалі, де він теж нецензурно лаявся й не реагував на зауваження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
?? Показати IP 9 Травня 2018 16:56
Хлопаки, за цей час, який пійшов на зйомку, допомогли б одноногому інваліду.
Валерий до ?? Показати IP 10 Травня 2018 09:15
Помогал в этом месте раз сойти с дороги бабуле. Так она за мной с зонтом погналась, еле убежал. Неадекватам помогать- себе проблемму найти.
Лучанин Показати IP 9 Травня 2018 17:31
Це всі побачили що він в стані алкогольного сп'яніння і навмисне перекрив дорогу? Власне я побачив що в людини сіли акумулятори і він не має можливості далі рухатися. Проте не знайшлося жодної людини яка допомогла б йому хоч залишити проїзжу частину, не кажучи вже про те щоб допомогти дістатися додому. Разом з тим такі щоб людину обі*рати знайшлися.
Яш Показати IP 9 Травня 2018 17:39
Бидлорежисери,настав час де всім п..й один на одного,всі з телефонами,камерами знімають,а як буде саме здихати і ніхто не підійде,то буде казати що всі погані,їй хорошій не допомогли.
Варшавка Показати IP 9 Травня 2018 18:11
Вiн живе бiля Варшавки тут такi клоунади i з zbroja i без zbroja
Ноунейм Показати IP 9 Травня 2018 18:53
Знали б ви його особисто таке б не писали, вєчно бухій в ноль, вєчно до всіх дом*хується щоб дали на похмелон. Він же ваєвал. Знав його ще і до ато, ніколи ніде не працював. Та відсутність ноги і пєнсія таке враження що йому в радость.
Юлія до Ноунейм Показати IP 9 Травня 2018 22:10
Це точно. Живе в сусідньому будинку. Ніколи ще тверезим не бачила. При чому де стане , там і попісяє . Неважливо чи це біля дитячого майданчика чи ще десь...
Анонім Показати IP 10 Травня 2018 20:07
Людина отримала контузію та важке поранення на війні,куди його послала Батьківщина.За такими людьми потрібний достійний нагляд та лікування в спец санаторіях,відповідне відношення суспільства...як у Європі,треба переймати досвід а не тільки рвані штани....
Онучка Показати IP 11 Травня 2018 12:39
Мій дід воював у часи другої світової війни, отримав поранення і ніколи не дозволяв собі подібної поведінки, тим більше кричати, що всі йому щось повинні дати!!!! Мій брат воює на війні яка зараз триває в Україні і розповідав про таких як цей дядько... .... які тільки ходять по сусідніх селах і шукають бухло підставляючи своїх, а потім мають совість кричати всюди, що воювали........ Світла пам'ять всім, які воювали у війнах....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus