USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Посадовці привітали працівників статистики

30 Листопада 2012 16:32
Працівників статистики привітали сьогодні у Луцьку з професійним святом, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

У місцевому Палаці культури сьогодні, 30 листопада, відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників статистики. Начальник головного управління статистики в області Вадим Науменко розповів присутнім про своїх колег та становлення професії в регіоні.

А заступник голови обласної державної адміністрації Єдуард Стоєв та радник голови обласної ради Петро Пронь привітали учасників святкового зібрання та вручили їм нагороди. Від Луцького міського голови Миколи Романюка, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто працівників статистики привітав заступник мера Юрій Вербич. За словами посадовця, на перший погляд статистична служба може здатися непомітною, та вона акумулює, аналізує інформацію, а це дає можливість побачити, як виглядає та чи інша сфера, порівняно з іншою.

Юрій Вербич вручив Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, а також з нагоди професійного свята працівникам Головного управління статистики у Волинській області Лесі Ліпич та Єфросинії Руднік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІ Показати IP 1 Грудня 2012 15:34
В області статист - Марія Іванівна Мотиль. Крапка! А агроном Науменко - статист, пофарбований Клімчуком в такого статиста, якого йому треба. Клімчук ніколи не цінував професіоналізму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus