USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Посадовці не можуть вирішити майбутнє спорткомплексу в Луцьку

27 Квітня 2016 18:32
Вирішити питання передачі у державну та згодом комунальну власність приміщень спорткомплексу «Спартак» досі не вдається посадовцям Луцької міськради.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Під час обговорення проекту положення про управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук поцікавився майбутнім спорткомплексу «Спартак», що розташований поблизу Стиру, у центральному парку культури та відпочинку. Також він запитував щодо території на березі річки, яка є природоохоронною зоною.
Голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець відповів, що спорткомплекс нині є приватною власністю. Наразі приймають пропозиції щодо облаштування спортивно-рекреаційної оздоровчої зони в районі іподрому, що на вулиці Глушець. Саме там розташують спортивно-оздоровчий комплекс. Перемовини з керівництвом «Спартака» поки не дають результатів, а міська влада зможе наводити там лад лише тоді, коли зможе повернути споруду в комунальну власність. Наразі щодо наведення порядку на території міська влада може просити керівництво спорткомплексу у листах.
Зі слів заступника міського голови Юрія Моклиці, територія поблизу Стиру не входить у межі парку, але там планують створити спортивну зону у рамах концепції розвитку парку. Зараз, з його слів, тривають судові справи для того, щоб повернути приміщення спорткомплексу у державну, а згодом комунальну власність і запровадити механізм співфінансування спортивної школи.
Своєю чергою, депутат Сергій Була звернув увагу на те, що міська рада зараз фактично фінансує приватний заклад, виплачуючи зарплату тренерам «Спартака», але не маючи при цьому впливу на заклад. Як стало відомо, тренери не погоджуються переходити у комунальні структури міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спорт Показати IP 28 Квітня 2016 14:41
а ідіоти депутати ще дають ім гроші на зарплати а це приватна власність к о р у п ц і я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus