USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Понад тисячу волинських дітей долучають до благодійних ранків. ФОТО

23 Січня 2013 17:34
Безкоштовні благодійні ранки для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах тривають в «Адреналін Сіті». До кінця місяця планується привітати зі святами понад 1000 дітей.

Про це повідомили організатори.

Так, з 11 січня триває реалізація соціального проекту «Всі ми родом з дитинства», в рамках якого відбуваються безкоштовні святково-розважальні ранки для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Як розповів генеральний директор СОК «Адреналін Сіті» Дмитро Гаврилов, такі благодійні ранки тривають щодня, а іноді по два-три заходи протягом дня, і до кінця місяця планується привітати зі святами понад 1000 волинських дітей. «Ці доброчинні заходи вже є доброю традицією, започаткованою «Адреналін Сіті» ще три року тому. За цей час ми привітали зі святами, подарували маленьке свято понад 5 тисячам діток. Тільки цьогоріч ми провели вже понад 25 ранків, залучивши до них близько 600 діток і до кінця місяця плануємо охопити стільки ж. Усі маленькі учасники дійства отримують від нашого комплексу не тільки веселу новорічну програму, а й можливість погратися на різноманітних ігрових приставках, розважитися в дитячій кімнаті, переглянути фільми та мультфільми, а на завершення ми вручаємо усім діткам солодкі подарунки. Адже мить дитинства коротка, тому потрібно, щоб вона була якомога щасливішою»,- розповів він.

Також він зазначив, що СОК «Адреналін Сіті», відчуваючи соціальну відповідальність бізнесу, й надалі організовуватиме такі заходи, причому не тільки в свята, а й протягом року.

Загалом, мета проекту - організація для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, змістовного дозвілля, надання можливості розважитись, поспілкуватись з однолітками за межами навчальних закладів. Відтак, під час новорічно-різдвяних свят «Адреналін Сіті» не залишив без уваги дітей, для яких заповітною мрією залишається справжнє безтурботне дитинство. Зокрема, для маленьких волинян організували новорічну інтерактивну програму з іграми, конкурсами, розвагами і, звісно ж, подарунками, казковими та зимовими героями: Дідом Морозом та Снігуронькою.

Довідково:

Проект було започатковано 2010 року спортивно-оздоровчим комплексом «Адреналін Сіті» за підтримки Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus