USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Понад 70% українців хочуть, щоб їхні діти та онуки залишилися жити в Україні. Опитування

24 Вересня 2020 15:49
Понад 70% громадян України хотіли б, щоби їхні діти та онуки залишилися жити в нашій країні.

Пце свідчать передані УНІАН результати другої хвилі опитування, проведеного з 19 по 22 вересня соціологічною групою «Рейтинг».

Згідно з дослідженням, респонденти надалі мають протилежні почуття, коли оцінюють ситуацію у своїх містах та в країні загалом.

Так, 58% опитаних зазначили, що вони відчувають надію, коли думають про місцеву ситуацію, водночас 38% відчувають розчарування.

Натомість, коли йдеться про ситуацію в державі, то все навпаки: 59% відчувають розчарування, а 37% – надію.

«Попри це, 71% опитаних хочуть, щоб їхні діти, онуки жили в Україні. Лише 16% протилежної думки. Щодо проживання у своєму місті та селі, то 61% хотіли б, щоби їхні нащадки продовжували жити в цій місцевості, третина – не хотіли б», – йдеться в опитуванні.

Зазначається, що жителі сіл відносно частіше виступають за те, щоб наступне покоління залишалося в Україні, попри це вони відносно більше виступають і за те, щоб їхні діти та онуки змінили місце проживання. Натомість в обласних центрах спостерігається цілком протилежна ситуація.

Опитування проведено методом телефонного інтерв’ю серед 5 тисяч українців віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення.

Помилка репрезентативності дослідження: не більш як 1,4%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Bor Показати IP 24 Вересня 2020 16:52
Прикольно манiпулюють :)
патріот Показати IP 24 Вересня 2020 19:37
Да ну на... тут жити!
ABC Показати IP 24 Вересня 2020 21:01
Потрібно бути ворогом своїм дітям, щоб бажати їм жити тут. Є такий напів жарт: кожен хто емігрує з України, потрапляє в кращий світ вже за життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus