USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.53 10.70

Поліцейські затримали луцького «Стіва Джобса»

8 Вересня 2016 14:11
Правоохоронці затримали двох хлопців на скутерах, які пізно ввечері гасали вулицями міста.

Дітей на скутерах помітили активісти «Самооборони Волині». Затримавши їх, вони викликали поліцію, - пише «Волинь24».

Пригода трапилася по проспекту Соборності, біля гіпермакету «Там Там» пізно увечері середи, 7 вересня.

Хлопці виявилися двоюрідними братами. Меншому 12 років, старшому – 17. 12-річний «гонщик» зізнався, що живе з мамою і 15-річною сестрою. Утім мама зараз – на заробітках у Польщі. Старший теж живе з мамою, яка якраз на той час була на роботі – запевнив хлопець.

Хлопці не мали жодних посвідчень водія, які давали б право на водіння скутерами. А самі транспортні засоби виявилися незареєстрованими.

«Дякувати Богу, хлопці лишилися цілі. Увечері на вулицях часто трапляються п’яні водії, на проспекті Соборності завжди інтенсивний рух. І діти на скутерах мали усі шанси потрапити в аварію» - прокоментували ситуацію активісти «Самооборони Волині».

До слова, як виявилося, менший «гонщик» - відомий у Луцьку Адам Шевчук. Його знають чи не усі відвідувачі луцьких барів і кафе: хлопець частенько ходить між столиками з коробкою, повною власноруч зроблених браслетиків і пропонує їх купити. За ранній підприємницький хист журналісти навіть прозвали Адама «луцьким Стівом Джобсом».

Луцькі медіа раніше писали, що скутер хлопець купив саме на гроші, вторговані від продажу браслетиків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
пацан Показати IP 8 Вересня 2016 14:21
Самооборона відпустіть дітей!хай пацани тягнуться до техніки
Луцьк Показати IP 8 Вересня 2016 14:39
Нашим активістам х.йовим тільки ловити дітей на скутерех!
kek до Луцьк Показати IP 8 Вересня 2016 15:30
вам дурачкам все не так. як школьнікі гасають на мопедах без знать пдр, так то чого це їх не ловлять. а як піймали, так що це їх ловлять, зрада одна.
Волиняночка Показати IP 8 Вересня 2016 15:56
Аж не віриться, що поліція нарешті помітила тих їздаків. А як цілісіньке літо по пр. Волі гасав пр*дурок з оранжевими неоновими колесами - то жоден полісмен не бачив. Не поліція - а фіг знає що.
їздок до Волиняночка Показати IP 8 Вересня 2016 18:01
Слухайте, пані, а не брешете Ви часом про те, що "цілісіньке літо"? Цей хлопчина під кінець літа тільки купив цей мото!
Волиняночка до їздок Показати IP 9 Вересня 2016 20:14
Може ви й праві. Просто саме в серпні ці об"їзди туди-сюди по пр.Волі стали просто невиносними. Може й інші так само гасали, просто саме він запам"ятався(
ррр до Волиняночка Показати IP 9 Вересня 2016 09:37
напевне це не той пр...дурок; пр...дурки на байках як гасали по Волі, так і гасають! а поліцаям пофіг! може це вони після важкої служби відриваються?
перехожий Показати IP 8 Вересня 2016 16:18
знаю того хлопчину, нормальний і трудолюбивий. Те що гасає, то погано, а так повністю адекватний на свої роки. Добре що не курить і не нюхає. Трохи потренує на мопеді тих мусарил
Дмитро Показати IP 8 Вересня 2016 17:32
Не розумію до чого тут Стів Джобс. Стів Джобс працював зовсім в інакшій сфері а тут хлопець робить браслети або прикраси ручної роботи. Від назви статті я очікував зовсім інше прочитати.
кум Показати IP 8 Вересня 2016 17:50
А п'яних дипутатів і мажорів які збивають людей зловити ніяк неможуть!!! Не поліця, а "непотрібні"!!!)))
прохожий Показати IP 8 Вересня 2016 19:07
пацан обще молодець..гроші не вкрав сам заробив своїми руками собі на скутерка..тещо летав у ночі то за таке вважаю то може треба дати попередження..закону про їзди скутером в ночі.заборонено нема..йому є 17р.заробить ще грошей і зробить собі ці права..ато них зараз зробити треба мати не мало грн...тому що 12рр то тут інша справа хай ще підросте або не виїжає в город..
Анатолий Показати IP 8 Вересня 2016 20:10
Відпустили дали попередження, дякую за підтримку.
Стантер луцька Показати IP 8 Вересня 2016 23:09
Дуже добре що відпустили а вот 12р. Хлопцеві це подобається то хай їздить я був би не проти якщо йому дозволили зробии права!!
?? Показати IP 8 Вересня 2016 23:19
про "хорошого" ПАЦАНА спитайте в сусідів!
Сусід Показати IP 9 Вересня 2016 00:29
Спитайте в нармальних сусідів
Просто Показати IP 9 Вересня 2016 12:07
От ви заспівали якби пацанів збила машина якась.... Водій б "сук@ю" став за 1 сек,а те що діти зарано подорослішали, то вам всерівно, хай катаються.... А сидіти дома, с@ка, уроки вчити їм не треба?????
Подвійні стандарти Показати IP 9 Вересня 2016 13:32
Якби пацанів збила машина - водієві проблеми, директору школи та класному керівникові догани чи звільнення, службі ( неповнолітніх) міської ради -втик, і вердикт - профілактична робота не ведеться!!!
Krishna Показати IP 9 Вересня 2016 21:03
Рівень самооборони нижче плінтуса' мужики - пресенути дітей це рівень? Чим ви краще? Дітки від цеї країни не мають підтримки що продають браслетики а ви дорослі дядьки взяли дітей затримали. Видно одразу що ви (вирізано цензурою). Сподіваюся що ви зрозумієте низькість свого характеру раніше ніж карма доберется до вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus