USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Поки батьки сиділи у луцькому кафе, їхня дитина плакала у візочку під вікнами

17 Лютого 2018 18:17
У Луцьку сімейна пара, припаркувавшись біля кафе, яке знаходиться поруч з їхнім будинком, помітили дитячий візок, у якому плакав хлопчик. Батьків поблизу не було.

Про це 17 лютого написала у Фейсбуці Ольга Бондар.

Жінка пішла у кафе шукати маму дитини, там їй відповіли, що не знають, чий малюк.

Поки Ольга з чоловіком вирішувала, що робити, з кафе вибігла молода мама, яка зі своїм чоловіком сиділа в кафе біля вікна, і щиро здивувалася, що не почула плачу дитини.

"Люди, будьте уважні до своїх діток! Не лишайте їх самих от так на вулиці! Мало того, що це небезпечно, та ще й уявіть сам стан дитини, яка кличе маму на всю вулицю і плаче, а реакції нуль!" - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Таня Строцюк Показати IP 17 Лютого 2018 18:41
А поліцаїв з ножичком не було поруч?
Лучанин до Таня Строцюк Показати IP 18 Лютого 2018 01:00
коментар було видалено
Іван до Таня Строцюк Показати IP 18 Лютого 2018 09:09
Д...ра
Надія до Іван Показати IP 18 Лютого 2018 16:12
Хам
Вася Показати IP 17 Лютого 2018 21:17
Зараз той ваш фейзбук вже зад----бав. Всі лізуть не в своє життя і починають фото добавляти і так далі. Мають же бути якісь рамки. Треба спочатку розібратися з ситуацією а не писати добавляти усіх і на весь світ. Так про кожного можна щось написати і добавляи. Всі ж не без гріха. Скільки є жіночок в яких діти а на гулянках як танцюють під мухою і працюють на посадах і вчителі і вихователі і всі. Хіба такі можуть виховати нормально дітей,якщо самі ноги "підкидають" вище вух на танцях як вгасять спиртне.
Шкуряк Зірвак Показати IP 17 Лютого 2018 21:40
А що, до відвідувань генделиків дитину треба привчити змалку? Чи краще хай поки дихає повітрям, в час коли родаки кірнуть по чарці?
Assa Показати IP 17 Лютого 2018 21:54
Вийти з машини і почути крик дитини та забігти в кафе шукати маму- це справа кількох хвилин. Тому не треба робити з мами монстра, байдужого до своєі дитини. Мабуть, немає таких батьків, яких немає за що критикувати. Але зразу заливати ось таку інформацію в мережу- це зайве. Зробили добру справу- вернеться Вам сторицею. Не потрібно робити подвигів із своіх просто порядних вчинків! Так би кожен зробив.
Надія до Assa Показати IP 18 Лютого 2018 16:15
Як можна лишити дитину на вулиці? Це мені теж не вкладається в голові.
Свідок Показати IP 17 Лютого 2018 22:41
Бачив цю ситуацію. Як же дістали ці фейсбукові неадеквати. Дитини спокійно собі спала у візочку, закутана одіялом на сонечку, батьки сиділи одразу за вікном і спостерігали за нею, поки їхня старша дитина їла десерт. Як тільки мама побачила, що до візка хтось підійшов одразу почала одягатись і вийшла. Шановний автор допису не бігав по кафе і нікого не шукав, тому що в цьому не було потреби. Слідкуйте за собою.
До ольги бондар Показати IP 17 Лютого 2018 23:10
Автор статті просто захотіла щоб всі побачили, яка вона молодець.
Ну Показати IP 17 Лютого 2018 23:19
Відійти вона не може така порядна Побачила , "розшукала" серце заспокоїла та іди собі свого га....на мало. Так треба теревені на всю Волин. область розпустити."добродеятєльніца" нашлася.
Галина Петрівна Показати IP 17 Лютого 2018 23:34
Для чого про те писати,жіночко?Написали так,ніби мама пила самогон,поки її дитя засоплене і голе репетувало на 20градусному морозі.Ви,пані,Олю,вийдіть на дитячі майданчики,підіть в дитячі розважальні центри-там через одну маму треба критикувати і писати буде про що.Але то життя-будь-яка мама краще знає,що треба її дитині,ніж постороння тітка.Якби до моєї дитини хтось так безцеремонно вліз...а потім ще й написав...не знаю,щоб я і робила
анон Показати IP 17 Лютого 2018 23:34
Але залишити дитину саму на вулиці???? Хоч ти і за вікном сидиш... Та за ті хвилини що хоч може статись....
нона до анон Показати IP 18 Лютого 2018 12:29
будуть свої - побачиш...
Лучанин Показати IP 17 Лютого 2018 23:57
Добре що поліцію не визвали, бо ті могли батьків ножичьком порізати.
Данило Показати IP 18 Лютого 2018 08:54
Що ж ви,Оля,так слабенько статейку організували??треба-було більше "жуті"нагнати,щоб цікавіше читати було.."ми з чоловіком проходили повз візочок в якому плакала маленька дитина,а поруч пробігало два тигри,які вже були готові нападати на візок,але ми з чоловіком їх відігнали парасольою.потім почали пошуки горе-матері,яка в той час сиділа в кафе і пила самогон,а її чоловік в той час якраз готував собі наступну дозу наркоти"..отак треба!а взагалі схожа історія була і в мене!вийшов з іграшкового магазину і почув,як у візку плаче маленька дитина.зайшов назад в магазин,знайшов маму,вона швидко вибігла і заспокоїла дитину!!і все,розумієте?все!!!
теж мама Показати IP 18 Лютого 2018 09:58
по моєму дописувачці бракує уваги у фейсбуку тому за рахунок інших людей хоче випендритися! як ви така добре людина то можете брати участь у волонтерській діяльності і допомагати тим дітям яким дійсно це потрібно! іповірте їх у луцьку безліч! де батьки алкоголіки і процвітає домашнє насильство.
анонім Показати IP 18 Лютого 2018 10:22
Коли в стрічці новин висвітлилась ця подія, спочатку дійсно можна подумати що мама така в кафе сидить в невідомо шо робить. Але прочитавши, я не розумію нащо робити таку трагедію! Мама сиділа біля вікна! Дитина спить на свіжому повітрі! Просто пані Оля хоче похизуватись на всю Волинь яка вона молодчинка.. Ну зробила добру справу, та й файно ні треба всім то сказати, не розумію...
...... Показати IP 18 Лютого 2018 10:35
І правильно зробила.... як можна дитину залишити на вулиці?!!!!! Шок!!! За таке в розвинутих країнах прав батьківських лишають....
В до ...... Показати IP 19 Лютого 2018 16:26
розвинутих країнах люди можуть в таких випадках дозволити собі няню, або піти в заклад, в якому передбачено комфортне і безпечне перебування дитини, поки батьки відпочивавють. В розвинених країнах нема дурної моралі, що поки діти малі, а потім батьки старі, то треба відмовитись від власного життя, цілком присвятити себе як одним, так і іншим,будь-які задоволення і приємності для себе в такий період недопустимі і аморальні, а втішатись і насолоджуватись треба тільки власною самопожертвою і тим що сусідські тітки скажуть "одобрямс".
Справедливий Показати IP 18 Лютого 2018 10:36
Почитайте, як роздули цю ситуацію на Волиньпості (не реклама). Справді, дістали вже ці фейсбушніки! (гм... з чимось співзвучно.... совпадєніє? - не думаю).
анон Показати IP 18 Лютого 2018 11:35
Люди, ви геть подуріли?? Невже це нормально залишити дитину за вікном саму надворі? Та це ж хвилинне діло щоб під'іхала машина і хапнула каляску з дитиною...хоч і мама за вікном. . Яблуко бери дитину з собою або не йди нікуди
Джек Показати IP 18 Лютого 2018 12:18
В мене ПОНОС-НАПИШІТЬ БУДЬ ЛАСКА ХТОСЬ ПРО ЦЮ НОВИНУ!
valdis peish Показати IP 18 Лютого 2018 13:01
то іди і прос*ись
Хм Показати IP 18 Лютого 2018 15:34
Цікаво, героїня фейсбушниця сама має дітей? Якби мама гуляючи з дитиною зайшла в кафе, маля б прокинулось, так частіше всього буває, кінець здоровому сну, а так, дитина спокійно спала, дихала повітрям, коли якась шалена ініціаторка вирішила її рятувати. А може то ваша машина розбудила маля? А як чужі дядя і тьотя підійшли др колиски, вона злякалась і почала плакати?)) Доречі, а чому ви не написали про дітей, які самі ходять в школу/магазин, коли мама вдома займається своїми справами? Таких викрадають значно частіше, ніж немовлят і самі потрапляють у пригоди бо соваються, де цікаво. Так от це реальне життя, де люди ріжуть людей, батьки залишають дітей, щоб робити інші справи і макарони продають з черв'яками! Вилазьте зі свого фейсбуку, народжуйте і виховуйте дітей так, як ви вважаєте правильно і не влаштовуйте навколо хаосу!
Мама до Хм Показати IP 18 Лютого 2018 18:26
Згодна з Вами на 100%!!! Впевнена, що дитину залишили спати під вікном, і не тягнули її у кафе, щоб вона не прокинулась а нормально виспалась!
Знаю Показати IP 18 Лютого 2018 16:21
Згідно чинного законодавства,якщо вас хтось закинув в інтернет без вашої згоди,то ви можете судитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus