USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Податківці судитимуться із волинськими в’язницями за 400 тисяч

3 Квітня 2013 17:28
Ківерцівська міжрайонна державна податкова інспекція ДПС у Волинській області позвалася до суду щодо податкових боргів Державної пенітенціарної служби України.
Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».
http://p-p.com.ua/articles/31739/
Із позивною заявою щодо стягнення 398,153 тисячі гривень податкового боргу з Державної пенітенціарної служби України звернулося МДПІ Волинської області.
«Податковий борг «висить» вже досить тривалий період, з 2010 року і до сьогодні», - повідомила в телефонному коментарі «Під прицілом» заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк.
Служба, яка знаходиться на державному фінансуванні також є платником податків. Заборгованість виникла за ПДВ, екологічний податок та податок на прибуток, яким виявилась господарська діяльність виправних колоній.
Суд ухвалив відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Ківерцівської МДПІ Волинської області ДПС до Державної пенітенціарної служби України про стягнення податкового боргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus