USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Податківці обіцяють «сервіс найвищої якості»

24 Квітня 2012 19:59
На Волині відкрили перший сервісний центр для обслуговування платників податків.
Урочисте відкриття сервісного центру для обслуговування платників податків при Горохівському відділенні Нововолинської ОДПІ відбулося 23 квітня.
На захід завітали керівники району та заступник голови ДПС у Волинській області Інна Степанюк, - повідомила прес-служба ДПС області.

«Створення таких центрів обслуговування на Волині відбувається в рамках стратегічного реформування податкової служби із фіскального відомства у сервісну службу. Тому ми сподіваємося, що саме через сервісні центри наші платники податків отримуватимуть консультації швидко, оперативно та якісно», - зазначила Степанюк.

Вона висловила сподівання, що сервіс від горохівських податківців буде не лише першим, а й найвищої якості.

Голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук побажала, щоб життя виставило податківцям за ініціативу щодо покращення обслуговування платників податків «хороші бали». А голова Горохівської районної ради Леонід Андрійчук побажав податківцям клієнтів, які б вважали за почесний обов’язок сумлінно сплачувати податки.

Послугами сервісного центру при Горохівському відділенні Нововолинської ОДПІ користуватимуться 737 юридичних осіб та майже 2 тисячі підприємців – фізичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правозахисник Показати IP 25 Квітня 2012 20:15
Гринь бде наливати всім, хто принесе взятку - ось і весь сервівс, всіх інших пресуватимуть по повній. Старі люди казали, не дай , Боже, і Івана -пана. Про який сервіс при Гримню може іти мова. Подивіться на йогог ФС - і все стане зрозуміло - свиня і в Африці свиня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus