USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Почесних громадян Волині побільшало

7 Листопада 2012 16:08
Директорові-художньому керівнику народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Олександру Огороднику присвоєно звання «Почесний громадян Волині».
Відповідне рішення депутати облради прийняли 7 листопада.
За це рішення проголосувало 44 обранці громади, а раніше його підтримали члени «культурної» комісії ради.
З присвоєнням статусу «Почесний громадянин Волині» передбачається, зокрема, виплата одноразової премії обсягом п’ять тисяч гривень за рахунок коштів обласного бюджету.
Нагадаємо, минулого року це звання присвоїли письменнику Василю Слапчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
бродячий музикант Показати IP 7 Листопада 2012 17:45
Замість того, щоб створювати книги про "топові" особистості, половини з яких майже ніхто не знає, або знає як негатив (ариванюків-юристів-здирників, бондарів- державних бізнесменів в законі, кварцяних-матюкальщиків), напишіть красивий нарис про родину Огородніків, з якої вийшов Сашко. Родина Огродніків в його рідному селі - це ціла епопея самодіяльної музичної культури в цій окрузі. Талановиті музиканти-самоучки при панській Польщі створили духовий оркестр з 15-ти музикантів, грали на усіх подіях, не вимагаючи грошей, на народних святах, весіллях, похоронах, організовували в навколишніх селах (Окорськ, Смолигів, Затурці, Зубильне, Хорохорин і т.д.) вечори відпочинку молоді (тільки не подумайте, що щось рівне з сучасними дискотерками), маївки, цікаві вечорниці, І грали не так, як нинішні музики на весіллях - під хванєру і до першої чарки чи жінки-вдовиці. Розпитайте Сашу - він вам розповість, а якщо забув, то я допоможу. Олександр Огороднік - це особистість, це постать в самодіяльній культурі області, це той "ТОП", яким можна пишатись.
сценічний музикант Показати IP 7 Листопада 2012 18:03
Міцно пише "бродячий музикант". Крім "бродяжництва" знає цікаві речі. Міг би й сам написати, а не рекомендувати комусь.
волинянка Показати IP 7 Листопада 2012 20:36
Цікаво, чи в книзі "топ-особистостей" є сторінка про Огородніка???
Лучанка Показати IP 8 Листопада 2012 10:12
Так - це дійсно людина заслужила цього Почесного громадянина, своєю працею.Дай Боже йому ще здоровя,многая літа ,радувати нас своїм творчим талантом.
Чеширский Кот Показати IP 8 Листопада 2012 13:54
Уникальная личность. Сто лет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus