USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Побувавши у Луцьку, британець планує повернутися. ФОТО

13 Березня 2013 13:36
Про способи впливу на суспільство та майбутні плани співпраці учора розповів лучанам британець Малькольм Клег.

Про це повідомили у прес-службі СГО «Молодіжна Платформа».

Так, британський місіонер, Малкольм Клег поділився власним досвідом, спостереженнями щодо роботи громадських ініціатив у різних частинах світу. Він розповів, де взяти ресурси на ідеї та задуми, і як їх подати найкраще.

Востаннє в Україні Марек був 30 років тому. Він зазначив, що з того часу багато що змінилося у кращу сторону («окрім доріг», - жартує він). І ці зміни сприяють у тому, щоб розвивати інціативи в Україні.



До слова, пан Клег проживає у Польщі, є президентом декількох рад (Місія для Заходу), координатором роботи багатьох гуманітарних організацій, власником декількох успішних підприємств та координатором мережі соціально-вигідних підприємств, розпочатих активними громадянами, що проживають в центральній та східній Європі.

Розуміючи можливий скепсис та песимізм, Марек почав свій семінар із наступного: «В якій би країні я не починав працювати, скрізь чув одне і те ж: що я нічого не знаю про країну і там нічого змінити не можна. Але лише через те, що у країні - корупція і бюрократія, не можна здаватися і не робити нічого. Набір проблем є скрізь. Просто у кожної країни, у кожного регіону вони свої. Питання у тому, що можу змінити Я».



Клег поділився принципами роботи фондів, що фінансують соціальні проекти, та розповів, як правильно отримати кошти на створення самоокупного «продукту». «Подумайте, що ви будете просити у того чи іншого спонсора - подарунок, позику чи інвестиції. Від цього буде залежати сума, яку ви отримаєте, та довіра до вас. Переконайте усіх, що ваш проект найкращий», - зазначив він.

Марек Клег бачить потенціал у Луцьку для розвитку громадських ініціатив. Зараз він започатковує школу вивчення іноземних мов «Be Smart» та сподівається на подальшу співпрацю з лучанами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слава Показати IP 13 Березня 2013 16:03
Перепрошую, Малкольм приїздить до Луцька дуже часто. Кілька разів на рік. А про приклад 30 років тому, сказав для порівняння того, що все в житті змінюється, навіть, якщо ми цього не помічаємо.
світлана Показати IP 13 Березня 2013 18:12
ого, як багато людей!!! А які розумні обличчя! очевидно, саме вони зможуть змінити нашу державу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus