USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.50 10.65

Поблизу Луцька провели «Спортивну зиму»

6 Лютого 2018 21:53
5 лютого у рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходи «Спортивна зима» провели естафету на снігу для вихованців Крупівського навально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору.

Про це повідомляє директор Волинського обласного центру фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” Володимир Новосад, передає Волинська правда.

Естафети на снігу відбулися у селі Крупа Луцького району. Спортивне свято організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З вітальним словом для учнів виступила заступник директора Волинського обласного центра ФЗН «Спорт для всіх» Альона Ковальчук. Вона наголосила про важливість рухової активності взимку та закликала дітей дотримуватися здорового способу життя.

Учні 5-9 класів змагалися в чотирьох естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол» та «Садіння картоплі». В ході змагань призові місця розподілилися наступним чином: третє місце виборола команда «Отаман», друге дісталося команді «Соколи», а переможцями стали команда «Волинь».

У якості винагороди діти отримали грамоти та дипломи від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та море позитивних емоцій.

До слова, головною метою заходів програми «Спортивна зима» є популяризація активного дозвілля в зимовий період та залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою в зимовий період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus