USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Поблизу лікарні прибрали гори бахіл, які накидали лучани

15 Січня 2018 15:57
Прохід між проспектом Грушевського та вулицею Гулака-Артемовського поблизу Волинської обласної клінічної лікарні прибрали від сміття, яке накидали лучани. Здебільшого це були використані бахіли.

Про це повідомили у прес-службі Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Як ідеться в повідомленні, сьогодні вранці інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видав припис медикам, щоб впродовж дня вони очистили територію від сміття, серед якого здебільшого були бахіли, в яких лучани відвідують лікарню та поліклініку.


На фото: Лучанин Сергій Артемчук обурений розкиданими «бахілами» поблизу Волинської обласної лікарні

Медичні працівники спільно з двірниками вуличку прибрали та довели її до охайного вигляду. Тільки ж питання в тому, що не вони її засмітили.

Громадянам, мабуть, важко вийшовши з лікарняної установи, викинути бахіли у смітники, що призводить до скупчення сміття попід парканами та на землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Носатий дядько Показати IP 15 Січня 2018 16:13
Лучани взагалі рідкісні свині - сер\ть на ходу. Це я вам авторитетно заявляю, як лучанин.
Лучанин до Носатий дядько Показати IP 15 Січня 2018 16:35
По-перше, не треба так про всіх! Так, свиней достатньо, але ж не всі. В цю поліклініку не лучани в основному їдуть. По-друге де фото того смітника в який мають викидати ці бахили відвідувачі цих закладів? Питання можна вирішити і по іншому: можна покласти вологий коврик, який орошати дезинфікуючим засобом об який відвідувачі будуть витирати ноги - це дозволить відмовитися від бахил, є ще й інші засоби і обладнання яке дозволяє зробити те саме. Так чому ж тільки бахили і гори сміття?
Носатий дядько до Лучанин Показати IP 15 Січня 2018 16:48
Шановний земляче! Я дуже багато ходжу пішки і обходив Луцьк вздовж і впоперек по всіх його закутках. Чого варті тільки береги Стиру (в якому я купаюсь цілий рік і який дуже люблю) - вони заср\ні непотребом "відпочивальниками" і "рибалками". Подивіться, що робиться під мостом на проспекті Перемоги і довкола нього - це філія Брищенського звалища. І таких, "удобрених" лучанами і "гостями міста" місць в місті (вибачте за тавтологію) - сотні. Подивіться що робиться на узбіччях доріг (в межах міста) - це суцільний смітник. З повагою.
ягуар Показати IP 15 Січня 2018 16:38
чому ж відразу лучани? лікарня то ж ОБЛАСНА! це полішукі поприїжали ще й тут все зас?ати!
поліщуки Показати IP 15 Січня 2018 18:04
а то, ми такі!!!!!!! ми бахіли ті додому будемо везти чи що? У аптек нема хіба ящика великого з-під ліків, щоб поставити при виході з написом "для бахіл"? То так дорого? як нема за що урни спеціальні поставити, які б закривалися щоб вітер не розносив, то хай збирають!!!! Думаю платних послуг в лікарні вистачає на такий елемент культури як урна!
Йосип Голий! до поліщуки Показати IP 15 Січня 2018 21:35
Як будеш наступний раз у мicтi, там бiля кiоска (ларок) або бiля магазину Салют смiтники. Культура - це викидати у смiтник, чи є вiн поруч, чи нi. Нема - шукай. От у цьому рiзниця мiж людиною та свинею. Викинуло не в смiтник - свиня. Без варiантiв. Щастя-здоровля!
Анонім до поліщуки Показати IP 15 Січня 2018 21:40
То якщо нема урни треба кидати на землю???? Так робить тільки свинота!!! Ті бахіли не 50 кг важать руки не відпадуть донести до першої урни і викинути!
Лучанка! Показати IP 15 Січня 2018 20:33
а за цумом біля аптекі теж полішукі ходять курять і стаканчики викідають... кауди тільки дивиться та поліція???? малолітні стоять і мокчуть цигарки, аж дим з вух іде..а потім під ноги!!!! це від культури поведінки залежить а не від походження!
Лучанин Показати IP 16 Січня 2018 03:36
які великі гроші ідуть в ці установи і від держави і від пацієнтів, все платне для нас простих, а головні роддому чи обласнрї чи жеку не можуть один раз визначити як іде поставити 5 смітників і хто має прибирати цю територію ...місто чи установи може пора уже міняти господарів в установах....
1234 Показати IP 16 Січня 2018 08:35
Дві основні причини-селяни, які туди ідуть( вони в селах не заморачуються, куди сміття викинути) та відсутність урн( не раз приносив додому бахіли в кишені). А в кишеню пхати-не дуже приємна справа після того, як походив по лікарні, де куча бацил!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus