USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Піротехніки підривали дітям гранати та снаряди. ФОТО

22 Лютого 2013 10:29
Піротехніки до Дня захисника Вітчизни провели для школярів «Урок мужності».

Про це повідомили в управлінні ДСНС в області.

Так, 22 лютого на урочистий захід до учнів Луцького навчально-виховного комплексу №9 завітали рятувальники. Працівники піротехнічної групи взяли участь у цікавому заході, присвяченому Дню захисника Вітчизни.

Під час заняття учасники бойових дій – начальник групи піротехнічних робіт Дмитро Зюльков та його колега Віталій Галаша розповіли маленьким лучанам, наскільки небезпечними можуть бути навіть найменші боєприпаси. Для наочності продемонстрували дітям підривники, муляжі гранат, снарядів, мін та наголосили на небезпеці кожного з них.

Шквал запитань та неабияке захоплення від школярів викликав фільм «Небезпечні знахідки». Діти із задоволенням запитували піротехніків про особливості їхньої роботи, а отримавши зрозумілі відповіді навперебій вихвалялися знаннями про правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій, які вони вже знають.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Секонд Хенд Показати IP 22 Лютого 2013 11:32
Шановна редакція, прочитайте заголовок і задумайтеся, чи адекватні ви? "Для наочності продемонстрували дітям підривники, муляжі гранат, снарядів, мін та наголосили на небезпеці кожного з них." Що означає це речення? У вас редактор є взагалі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus