USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Підполковник обіцяв новобранцям, що «рік служби пройде непомітно». ФОТО

26 Листопада 2012 10:37
Військову присягу прийняли новобранці у військовій частині 1141 внутрішніх військ МВС України.

Про це повідомили у СЗГ УМВС.

Так, захід розпочався із шикування, Гімну України та внесення прапора. Перед новобранцями виступив командир військової частини 1141 підполковник Cтепан Логуш. Він назвав службу в армії першим серйозним випробуванням в житті юнаків і висловив сподівання, що вони пройдуть його достойно.

«Рік мине непомітно, але запам’ятається назавжди, особливо прийняття присяги. Ви стоїте на сторожі законності та правопорядку, на перешкоді тим, хто порушує закон. Це – величезна відповідальність. Тож, бажаю кожному успіхів, здоров’я, наполегливості, сумлінного виконання своїх обов’язків, дисциплінованості, неухильного дотримання вимог законів України та військових статутів Збройних Сил України», – переконаний військовий.

Настоятель Святогеоргіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив молодих воїнів на подальшу службу: «Блаженні ті люди, які примножують мир і спокій, бо вони назвуться синами Божими».

Священнослужитель побажав юнакам заступництва небесних сил у службі і провів молебень разом із отцем Георгієм Віхтем. Після цього батальйон приступив до складання військової присяги на вірність українському народу. 24 юнаки поклялися захищати рідну землю і берегти її спокій. Присягу приймали 12 юнаків із Львівщини та 12 – із Автономної Республіки Крим.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пьотр Показати IP 26 Листопада 2012 12:47
Внутрішні війська воно пойнятно.Це шоб воювать внутрі,зі своїми,шоб не порозбігалися бува під час Третьої Світової. А от цікаво,ЗОВНІШНІ війська є?Ну шоб з ворогом воювати?
QQQ до Пьотр Показати IP 26 Листопада 2012 15:00
Що тобі зрозуміло? Ти хоч в армії сам служив? Як би служив, то ставився з повагою до армії і цих хлопців, які служать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus