USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Під Луцьком готують бойову сотню проти футбольних хуліганів. ФОТО

27 Листопада 2013 21:20
У волинській міліції готують бойову сотню для боротьби з футбольними хуліганами. Про це повідомляє «Вісник+К».

На базі Волинського училища міліції у селі Сокиричі Ківерцівського району розпочався вишкіл сотні працівників, які спеціалізуватимуться на протидії футбольним хуліганам. Хоча до волинських фанів у правоохоронців особливих претензій немає.

Як розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук, рішення про такий спеціалізований загін було прийняте після візиту до Луцьку на матч чемпіонату з «Волинню» київського «Динамо».

– Ви бачили як вели себе уболівальники «Динамо». Не можна допускати такого, що на секторі, стадіоні чи у місті управляли футбольні хулігани, – зазначив Олександр Терещук.

«Антихуліганська сотня» буде мати не лише посилену підготовку, а й екіпірування – з бронежилетами, щитами, шоломами та іншими спецзасобами. Цього загону не буде на наступному матчі лучан із запорізьким «Металургом». Та в цьому і не має потреби, адже фанатські угрупування запоріжців у дружніх стосунках з ультрас «Волині». Члени рухів нерідко проводять час разом перед матчами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus