USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Перші особи Польщі написали «юним дипломатам» із Волині

6 Лютого 2015 12:48
«Юні дипломам» Марійка, Борис та Павло Мовчани із Волині отримали лист від Президента сусідньої європейської держави – Польщі Броніслава Коморовського (Bronisław Komorowski) та Першої леді Польщі Анни Комаровської (Anna Komorowska). Про це інформує Про Ковель.

Очільник сусідньої держави разом із своєю дружиною передали дітям власну фотографію, яку скріпили своїми особистими підписами, - повідомили у прес-центрі «Дитячі Мрії».

У листі зі столиці Польщі – Варшави, не поскупилися похвальними компліментами на адресу дітей з Волині та їх креативної діяльності, спрямованої на досягнення миру, взаємоповаги, демократії, а також щасливого, безтурботного дитинства кожної людини.

У канцелярії Польського Президента подякували Марійці, Борису та Павлу за те, що активно поширюють свої думки та погляди, а також за те, що високо оцінують діяльність керівника сусідньої держави щодо встановлення миру, демократії та діалогу у міжнародних відносинах.

Разом з тим, «польські друзі» українських «юних дипломатів» поспішили запевнити, що «... пан Президент Броніслав Коморовський підтримує прагнення України слідувати тим же ш шляхом, який Польща обрала 25 років тому, і її зусилля щодо реформування країни, щоб бути частиною Західного Світу».

У справі досягнення миру, дружби, взаєморозуміння та кращої долі кожної людини «юні дипломати», якими часто називають Марійку, Бориса та Павла Мовчанів, намагають робити не менше ніж їхні дорослі «колеги» дипломати і, все-таки, сподіваються, що, рано чи пізно, їхня мрія здійснитися, – вони стануть справжніми дипломатами, послами доброї волі, проводитимуть зустрічі на самих високих рівнях і досягнуть чимало визначних результатів у справі захисту дітей від збройних конфліктів, забезпечення кожної людини щасливим дитинством.

І, на останок, в знак встановлення дружніх відносин і, як символ готовності до плідної співпраці Адміністрація Президента Республіки Польща передала дітям подарунок – бейджик свого відомства.

Нехай всі наші світлі мрії здійсняться.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus