USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Першачки» флешмобом привітали ЛНТУ з ювілеєм

9 Вересня 2016 14:25
Студенти першого курсу Луцького національного технічного університету одразу після посвяти привітали свою альма-матер з півсторічним ювілеєм за допомогою флешмобу.

Дійство відбулось на центральній площі міста сьогодні, 9 вересня.

Студенти вишикувались в дві групи, таким чином утворивши цифру «50» - саме стільки виповнилось цього року Луцькому національному технічному університету.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛНТУ-50: У «АЛЬМА-МАТЕР» ЗУСТРІЛИСЯ ВИПУСКНИКИ КІЛЬКОХ ПОКОЛІНЬ

За 50-річну історію зі стін вишу у великий світ вийшло 50 тисяч випускників. 2 липня 1966 року, згідно з наказом тодішнього Міністерства вищої і середньої спеціальної освіти УРСР, в Луцьку утворили відділення загально-технічного факультету Київського автомобільно-дорожнього інституту (КАДІ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НЕБАЙДУЖИЙ ДО АВТОРИ Показати IP 10 Вересня 2016 17:26
ЦІКАВО ІГОР ПЕТРОВИЧ ЗНАЄ, ЯКІ БОРГИ МАЄ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ І ТІ НЕ ТІЛЬКИ ЛУЦЬКИЙ НТУ ПІД КЕРІВНИЦТВОМ САВЧУКА П.П. ЗА 1 РІК СВОЇ ДЄЯТЄЛЬНОСТІ? ЯК П. П. САВЧУК БЕЗПОЩАДНО ЗВІЛЬНЯЄ ПРАЦІВНИКІВ!!! ЯКІ КОШТИ ТРЕБА СПЛАЧУВАТИ ЗА СКОРОЧЕНИЙ ТЕРМІН НАВЧАННЯ!!! ЯК ПЕРЕВАГУ У СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ВІДДАЮТЬ ПЕНСІОНЕРАМ (ВІКУ 62-65 РОКІВ), АНІЖ ТИМ ПЕДАГОГАМ, ЯКІ ПРАЦЮЮЮТЬ У КОЛЕДЖАХ БІЛЬШЕ ЯК 10 - 15 РОКІВ ТА МАЮТЬ 2 І БІЛЬШЕ ДІТЕЙ! А ДЕ ТА ОБІЦЯНА ДЕМОКРАТІЯ Л. ГРИНЕВИЧ ВСЕЖ ТРЕБА ЗАПИТАТИ!!! І ВСЕЖ ТАКИ САВЧУК П.П. ПОВНІСТЮ У БОРГАХ, ЧИ ГОТОВІ СТУДЕНТИ ЖЕРТВУВАТИ СВОЄЮ СТИПЕНДІЄЮ!
Проходжу повз Показати IP 10 Вересня 2016 23:06
Цікаво,а чому на Лесю Украінку повісили синю і білу кульку? Вже до іншоі партіі збирається????
Не байдужий Показати IP 11 Вересня 2016 13:07
БОРГИ поЗАРПЛАТІ 3 мільйони !!!! аРЕКТОР все святкує !!! на що дивиться прокуратура...... поліція... міністерство освіти ....КРУ...!!!!!......
працівник поки Показати IP 12 Вересня 2016 12:38
Ще такого чудо -ректора світ не бачив! у своїй передвиборчій програмі Савчук П.П. говорив про розвиток закладу, про конструктив, про сегменти, меседжі та про те що ніхто не постраждає і нікого не буде звільнено, про те що Ігор Палиця всім буде допомагати! А вийшло все як у паршивого кота!!! У Луцькому НТУ борги зростають не по дням, а по часам, деструктив у колективі як університету так і структурних підрозділах, масове звільнення працівників (люди спокійно працювали десятки років), а тепер змушені шукати роботу. На Савчука заведено не одна судова справа!!! Людей на роботу бере із випробувальним терміном ( і це в освіті!!!!!) на 1 - 3 місяці, пояснюючи їм,якщо вони будуть йому служити, то продовжить на більше! Коли вже закінчиться цей безпрєдєл!!! Ходять чутки, що працівники збираються у МОН!
Модераторам Показати IP 12 Вересня 2016 15:04
ЛНТУ фактично керує "почесна" п** вузу - д.п.н., псевдо-професор-плагіатор Ковальчук О.С., а ректор тільки її і слухає. *** Зайдіть у ректорат - її фото одразу після ректора, хоча звання професора МОН не отримала, обидві дисертації сплагіачені (канд. - з рос. дисертацій, а докторська - з іноземних джерел). Навіть в покійного Голдованського методичку (тезаурус) повністю "передерла" - нічого святого, тільки мрія про високі посади.
ЦІКАВО Показати IP 13 Вересня 2016 15:49
ДУЖЕ ЦІКАВЕ ЗАПИТАННЯ: ЗА ЯКІ ЗАСЛУГИ ДЛЯ МІСЬКІВ О.В. ГРАМОТУ ВРУЧИЛИ????? ЯКИЙ ВОНА ВНЕСОК ДЛЯ УНІВЕРСИТЕТУ ЗРОБИЛА??? ВСІ ЗНАЮТЬ,ЩО ТО ЗА ЛЮДИНА І СКРІЗЬ УЖЕ ПРОСЛАВИЛАСЯ. ДЛЯ ЧОГО САВЧУК П. П. ТАК ПІДСТАВЛЯЄ ІГОРЯ ПЕТРОВИЧА????? ВСІ СМІЮТЬСЯ. НАЙШЛИ ПРОФФЕСОРА ФІЛОСОФА!!!!! ВСІ ПРЕДМЕТИ ,ЯКІ ВОНА В КОЛЕДЖІ ЧИТАЄ І ТО НЕ ПО ЇЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ. НИЩИТЬ КОЛЕДЖ СВОІМИ ВЧИНКАМИ ВОЗОМНИЛА СЕБЕ ДИРЕКТОРОМ ХОДИТЬ КЕРУЄ, МАЛА Б СОВІСТЬ!!! АЛЕ В ТАКИХ ЛЮДЕЙ ЇЇ НІКОЛИ НЕ БУЛО! ХАЙ ХОДИТЬ В ЦЕРКВУ І ПРОСИТЬ В БОГА ЗДОРОВ'Я, А НЕ РОБИТЬ ТАК,ЩОБ ЇЇ КЛЯЛИ. В УНІВЕРСИТЕТІ НІКОЛИ НЕ ПРАЦЮВАЛА І ГРАМОТУ ДАЛИ)))))))))))))
Ректору від колектив Показати IP 13 Вересня 2016 19:05
На яких зборах чи педраді обговорювалася кандедатура Міськів О.В. на грамоту обласної ради? Чи корупціонеру - ректору Савчуку П.П. закони не писані , бо він в УКРОПІ?! Позор такому ректору,вченій раді і його нагородженій аферисці. ГАНЬБА!!!!!!!!
колектив для колекти Показати IP 21 Вересня 2016 16:55
Нас дивує мовчання професури університету. Що всі так КОРУМПОВАНІ? нема на вас суду людського .то буде суд Божий!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus