USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Перейменування ВНУ на вступну кампанію не вплине?

9 Липня 2012 18:04
Проблем із подачею документів до Волинського національного університету через перейменування вишу у Східноєвропейський в абітурієнтів не буде.

Про це у коментарі «ВН» розповів відповідальний секретар приймальної комісії Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Слащук.

Зі слів спеціаліста, наразі офіційної зміни назви вишу ще немає. «Є лише розпорядження Кабміну, а ще мусить бути указ Президента про перейменування в Східноєвропейський», ‒ коментує він.

Слащук зазначив, що труднощі через зміну назви університету, насамперед, зможуть виникнути у приймальної комісії. Він пояснив, що частина бланків на вступ пішла під грифом «Волинський національний університет». За його словами, у випадку, коли Президент підпише указ, доведеться переробляти усю документацію про вступників.

«Нам пояснили, що процедура затягнеться. Тобто, указ має бути пізніше», ‒ додав Слащук. Однак, він сподівається, що Янукович підпише указ про перейменування вишу до початку нового навчального року, щоб приймальна комісія уникнула проблем із документацією.

Нагадаємо, у розпорядженні премʼєра Микола Азарова від 4 липня йдеться: «Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки, молоді та спорту і Волинської облдержадміністрації про перейменування Волинського національного університету імені Лесі Українки у Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Микола Показати IP 10 Липня 2012 07:55
Дебіли! Краще в Западноазиатский.
Александр Показати IP 10 Липня 2012 14:53
Считаю политику руководства вуза абсолютно праильной! И довольно странно, почему выпускники Буркина-Фасо, Бирмы и Суринама еще не откликнулись на предложение получить европейский (!) диплом о высшем образовании. Пусть и восточноевропейский, но ключнвое слово-то - "Европа"! И вроде дебилами не знаешь еще кого нужно назвать...
Богданка Показати IP 12 Липня 2012 13:11
в ГАЛИЦЬКО-ВОЛИНСЬКИЙ - це було б справедливо......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus