USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Перемогли «лебедина вірність» та «надія». ФОТО

20 Грудня 2011 11:47
Підвели підсумки конкурсу малюнків серед школярів та дошкільнят Луцька «Акварелі доброти». Мета конкурсу – привернути увагу до проблем дітей з особливими потребами, виховання дітей чуйними та милосердними, розкриття їх творчих здібностей.

Про це повідомили у прес-службі Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Охочі учні та дошкільнята продемонстрували 133 роботи, на яких пробували донести до оточуючих своє бачення світу. «Акварелі Доброти» , за словами організаторів, це погляд дітей різної вікової категорії на проблему людей з особливими потребами.

Конкурсні роботи приймалися у чотирьох вікових категоріях: І – діти віком 4-6 років; ІІ – 7-11 років; ІІІ – 12-15 років; ІV – 16-17 років. Малюнки виконували фарбами, фломастерами та олівцями.

Експонування виставки «Акварелі Доброти» розпочалося напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю у Палаці культури Луцька та тривало до дня Святого Миколая.

Переможцями у І-ій віковій категорії (4-6 років) стали: І місце – Богдан Мельник (ДНЗ №28) – робота «Лебедина вірність»; ІІ місце – Тамара Соботович (ДНЗ №28) – робота «Золота осінь» ІІІ місце – Катерина Музичук (ДНЗ №28) – «Танцюючі Метелики».

Переможці у ІІ-ій віковій категорії (7-11 років): І місце – Анастасія Могиль (ЗОШ №11); ІІ місце – Марія Пастернак (Луцька художня школа); ІІІ місце – Давид Гульчак (ЗОШ №11) –робота «Друзі прийшли».

Переможці у ІІІ-тій віковій категорії (12-15 років): І місце – Михайло Форманюк (ЗОШ №19) – робота «Надія»; ІІ місце – Наталія Гук (ЗОШ №2), робота «Сенс життя у ваших руках»; ІІІ місце – Марина Тарасюк (ЗОШ № 2).

Оцінювало дитячі роботи журі у складі заступника директора Луцької художньої школи Людмили Салинської, викладача Луцької художньої школи Ольги Кучми, завідувача Центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти Луцької міської ради Ольги Матвійчук, заступника директора Луцького міського центру соціальних, служб для сім’ї, дітей та молоді Ольги Максим’як.

Усіх учасників відзначили заохочувальними, а переможців – цінними подарунками.

Дипломи фіналістам та переможцям вручили перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, а подарунки – помічники святого Миколая.

Окрім того, на заході виступали вихованці Центру становлення та розвитку особистості «Молодіжна нова генерація» благодійного фонду «Добра новина», Центру дозвілля молоді «Естет», юна співачка Анастасія Продай.

«Акварелі Доброти» відбулися за підтримки управління освіти та управління культури Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus