USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Патріарх УГКЦ відвідає Волинь наприкінці місяця

16 Березня 2013 12:35
Глава Української греко-католицької церкви тиждень перебуватиме на Волині.

Про це телефоном «ВН» повідомив настоятель луцького Собору Різдва Пресвятої Богородиці отець Роман.

За його словами, тижнева канонічна візитація глави Української греко-католицької церкви Блаженнішого Святослава (Шевчука) на Волинь триватиме з 25 по 31 березня.

Під час візиту патріарх Святослав (Шевчук) зустрінеться з представниками місцевої та обласної влади, поспілкується з студентами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, зустрінеться з мешканцями Луцька, Володимира-Волинського, Нововолинська та Ковеля.

«Глава УГКЦ планує на власні очі побачити волинську святиню – ікону Холмської Чудотворної ікони Богородиці, яка зберігається в Музеї Волинської ікони», - розповів отець Роман.

Після обіду 26 березня відбудеться зустріч із духовенством та зустріч із парафіянами у монастирі святого Василія Великого, що у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, 5.

Блаженніший Святослав відвідає Рівне у середу, 27 березня, після чого повернеться на Волинь.
Глава церкви зустрічатиметься з мешканцями Володимира-Волинського, Нововолинська та Ковеля до 31 березня.
У Ковелі Свята літургія з главою УГКЦ розпочнеться 30 березня о 9:30 у храмі Блаженнішого Миколая Чарнецького, що знаходиться на вулиці Олени Пчілки, 23.

Нагадаємо, раніше на Волинь вже приїжджали очільники УГКЦ. У липні 2012 року Волинь відвідав Блаженніший Любомир (Гузар).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus