USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

«Панич» подарував дітлахам свято. ФОТО*

26 Грудня 2012 08:52
Подвійний сюрприз для волинських діток влаштував етноресторан «Панич».
Про це інформують організатори, які вирішили подарувати малюкам новорічний настрій та безліч позитивних емоцій.
У День Святого Миколая у закладі відбулося дитяче свято із веселими забавами та іграми.
Малята мали нагоду взяти участь у кулінарному майстер-класі, під час якого спробували себе у ролі кухарів і приготували новорічне печиво, яке потім прикрасили на власний смак.
Етноресторан «Панич» висловлює щиру подяку усім учасникам святкового дійства – батькам та їхнім малюкам – адже усі кошти, зібрані на дитячому святі, передали діткам з притулку у рамках благодійної акції «Чужих дітей не буває».
Зокрема, за фінансової підтримки етноресторану «Панич» для діток з Рожищенського притулку влаштували святковий захід до Дня Cвятого Миколая і вручили солодкі подарунки усім вихованцям установи.
Зауважимо, що нещодавно подібне свято з кулінарним майстер-класом вже проводилося у етноресторані «Панич» з дітками цього ж притулку.
Нагадаємо, що благодійна акція «Чужих дітей не буває» триває й досі, а тому усі охочі можуть долучитися до неї та подарувати радість та частинку свята для тих діток, яким так цього бракує.
«Діти – це наше майбутнє, і так хочеться аби це майбуття було світлим та щасливим! Усі діти заслуговують на близьке та тепле ставлення, на новорічну казку та радісні моменти дитинства, адже справді - чужих дітей не буває!
З побажаннями злагоди та добра у новому році
етноресторан «Панич»














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пан Показати IP 26 Грудня 2012 09:04
Андрій Розумовський молодець !
лучанка Показати IP 26 Грудня 2012 13:03
а при чому тут андрій це іринка молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus