USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Палац культури у Ковелі кинули на призволяще

2 Січня 2018 08:28
Палац культури імені Тараса Шевченка, який був відкритий до 175-річчя великого українського поета-кобзаря, не перебуває в комунальній власності міста.

Тому громада Ковеля не в праві ним розпоряджатися. Однак його подальша доля ковельчан дуже турбує, адже наразі будівля не обігрівається, пише ПроКовель.

Президент підприємства «Ковельсільмаш», член виконавчого комітету Ковельської міської ради Микола Заікін каже, що не має відношення до діяльності Палацу. «Кивав» на інші фірми. Але заявив, що навіть не розглядає можливості безкоштовної передачі на баланс міста Палацу культури імені Тараса Шевченка. Погодиться лише на його продаж.

Свою думку щодо майбутнього споруди висловив і міський голова Олег Кіндер. Він зазначив, що не вбачає доцільним купувати об’єкт культури, який розташований в мікрорайоні «Сільмаш», адже в місті належно функціонують, зокрема, Народний дім «Просвіта», Палац учнівської молоді. До речі, обидві споруди після капітального ремонту.

«Щоб Ковель викупив цей об’єкт, то з економічної точки зору – це буде абсолютно неправильно. Він може працювати тільки у форматі бізнесу», - зауважив Олег Кіндер під час зустрічі з громадою міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus