USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Поляки розкажуть волинянам, як заробити іноземні кошти. ФОТО

23 Жовтня 2013 13:40
Сільських та селищних голів області знову вчитимуть писати проекти, спрямовані на розвиток місцевої громади. Тепер цим займеться Транскордонна Агенція Інвестицій, що розпочала роботу у Луцьку.
В урочистому відкритті взяли участь представники облдержадміністрації, Луцької міської ради, Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи.

Агенція розпочинає свою роботу проектом «Транскордонна система пошуку інвестора Польща-Україна».
Він реалізується Волинським фондом підтримки підприємництва спільно з Центром Промоції Інновацій та Розвитку з Білостоку (Польща) та співфінансується Європейським Союзом з бюджету Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-20013».
У його рамках чимало тренінгів відвідають представники усіх місцевих громад Волині. На 30 кращих проектів допоможуть залучити фінансування.

«Активніше залучати інвестиції сільським і селищним головам допоможе польський досвід. Але наш проект передбачає навчання і польських лідерів місцевих громад», − розповіла координатор проекту Ольга Шворак.

Завдяки реалізації проекту, − кажуть представники Транскордонної Агенції Інвестицій, − фінансові потоки в область збільшаться на 10%.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 23 Жовтня 2013 15:15
І чому народ коменти писати не хоче...не знаєте? Тому що не вірить , що це не наступна бутафорія!!!
СуперТрололо до Сергій Показати IP 24 Жовтня 2013 22:19
Тим більше - була б купа коментарів. Ми любимо комусь перемити кісточки...
тфтфтф Показати IP 23 Жовтня 2013 17:02
шворак, байцим, мороз - одна шайка, вже був бізнес-інкубатор....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus