USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Отримала звання матері-героїні у 100 років. ФОТО

12 Травня 2012 15:53
За три місяці до свого 100-річчя мешканка села Заріччя, що у Володимир-Волинському районі, Ольга Сідловська офіційно стала матір'ю-героїнею.

Про це інформує «Волинь-нова».

Жінка, мовляв, змолоду не хотіла оформляти документів як багатодітна мати. Каже, не до того тоді було, та й пенсію має, як вдова загиблого на фронті. Узаконити материнство столітній бабусі підказали рідні. А їх у неї, якщо порахувати найближчих родичів, — 157.

Наразі Ольга самостійно шиє і заволікає нитку у голку, миє посуд, замітає, а восени, каже, і картоплю збирала. Років п'ять назад сама пішки відвідувала усіх володимирських родичів, бо вважає, що «так кров не застоюється».

Виховала мати-героїня п’ятьох синів. Якщо порахувати усіх онуків, то їх – 27. А правнуків і праправнуків – 88.

Знаменита Ольга не тільки материнством, а й міцним здоров'ям - за свій вік жодного разу не лежала у лікарні і не приймала ніяких ліків. Її рецепт довголіття, виявляється, нескладний: молитва, праця, дотримання посту, з їжі — молочні продукти і мед.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus