USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Онлайн дебати. Тема: «Про Християнство на Волині»

19 Квітня 2013 19:10
Онлайн дебати на «Волинських новинах». Гості дискутуватимуть на тему християнських традицій на Волині, власне, про те, чи є традиційним християнство для волинян і українців загалом та наскільки актуальними є питання дотримання посту, зокрема духовного очищення перед Великодніми святами.

Отож, скажімо так, протилежні сторони представлятимуть кандидат філософських наук, доцент, докторант ЛНТУ, громадський діяч, голова обласної громадської організації «Християнський рух за життя», поетеса, автор кількох поетичних збірок Антоніна Євтодюк та отаман, полковник Волинської Січі Війська Запорізького, директор МГО «Шола козацького гарту», громадський діяч, директор музею історії сільського господарства Волині в села Рокині, автор ряду книг з філософії, краєзнавства та вітчизняної історії Олександр Середюк.

Трансляція відбудеться у вівторок, 23-ого квітня, о 16:00.

Запрошуємо читачів до активної участі в онлайн дебатах.

Якщо Ви не впевнені, що будете дивитися чат у прямому ефірі, залишайте свої запитання у коментарях до цієї новини - ми обов'язково задамо їх гостю.

Нагадаємо, 16-ого квітня на «Волинських новинах» стартували онлайн дебати за участі депутата облради від «Партії Регіонів» Олег Батюк та депутат Луцької міської ради «бютівець» Сергій Григоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волинський поет Показати IP 20 Квітня 2013 00:15
Хто Євтодючку визнав поетесою? А що буває Християнський рух за смерть?
анонімус до Волинський поет Показати IP 20 Квітня 2013 01:32
ооо ви ще не знаєте яка з колишньої історички Стрільчук поетеса. огого! аж за душу бере - і вивертає. а козаки - християни чи язичники? на січі були церкви, але й були і характерники.
Ройовий-наказний Волинської Січі Війська Запорізького до анонімус Показати IP 24 Квітня 2013 21:27
Згоден але продикламувати хочу я одну цитату Іван Богун :"Я знімаю шапку та шаблю лише перед Богом,і то лише в тому випадку якщо вважатиму це за потрібне". Ми козаки вільвий народ як то кажуть "Козаку найперше воля,козаку найперше честь". Хочу додати кожен вірить в те що вважає за правду і невправі ми нікого судити.
007 Показати IP 20 Квітня 2013 09:09
Питання, що міститься в темі дебат - риторичне. А дебати будуть провокаційними. Середюк - язичник. Цим все сказано.
Ройовий-наказний Волинської Січі Війська Запорізького до 007 Показати IP 24 Квітня 2013 21:32
Слово язичник немає під собою наукового грунту.На території України проживали різні племена (Кельти,Варяги,Трипільці,Арії,Монголо-татари) і кожен з них мав свою віру так ,що можна сказати що такі слова як язичниство і слов'яни немають під собою наукового грунту.Адже це були дуже різні племена які яскраво різнились між собою.
1212 Показати IP 23 Квітня 2013 16:15
За будь-яких обставин ображати жінку недостойно, панове козаки... А свою правоту Ви доведіть фактами, а не істеричними випадами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus