USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Округ на Соборності озеленять ялинками, соснами та березами

12 Квітня 2018 20:01
Молоді ялини, сосни й берізки тепер прикрашатимуть округ на проспекті Соборності в Луцьку. А саджанці місцевим мешканцям у відповідь на прохання людей про озеленення дворових територій передав депутат міської ради з цього округу Олександр Козлюк.

Зауважимо, на цьому окрузі за ініціативою Олександра Козлюка було здійснено капітальний ремонт практично усіх дворових територій, майже у кожному дворі встановлено новенькі й сучасні дитячі майданчики.

«Нині активними темпами здійснюється капітальний ремонт дворів на проспекті Соборності, 42, 42а, – зазначив депутат. – Це, так би мовити, фінальний двір мого округу, де проводимо благоустрій прибудинкових територій. Тут, як і в дворах будинків на Соборності, 38, 38а, дорога і пішохідні доріжки будуть викладені якісною бруківкою, на прохання мешканців зробимо дитячий майданчик, облаштуємо під’їзні території».

Сусідні двори, де ремонтні роботи уже завершилися, дивують охайністю й затишним виглядом. Бруківка, за словами Олександра Євгеновича – значно кращий матеріал для облаштування дорожнього покриття та пішохідних доріжок у дворах, на ній не накопичується вода, при необхідності бруківку можна зняти і потім викласти знову, зберігши цілісність дороги.

Днями жителі округу, більшість із яких особисто знають свого депутата, звернулися до Олександра Козлюка із проханням про озеленення своїх дворових територій, на що депутат відгукнувся, забезпечивши двори району молодими деревцями, які особисто і передав людям.

За словами місцевих жителів, спілкування зі своїм депутатом для них не рідкість, адже більшість людей мають його особистий номер телефону, звертаються напряму із проханнями й проблемами. Депутат часто спілкується із жителями округу, на якому проживає й сам в одній із багатоповерхівок.

«Дійсно гарний приклад, коли слова не розходяться з діями, – зазначив один із мешканців району. – Особисто бачив депутата під час його спілкування з мешканцями. А ще зовсім недавно деяких депутатів люди і в обличчя не знали. Хороший приклад для депутатів інших округів!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus