USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Оголосили про підозру директору, який вкрав лісу на 2 мільйони

13 Лютого 2017 19:30
На Волині повідомили про підозру директору лісового господарства, який завдав шкоди природі на понад 2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокуратурою Волинської області повідомлено директору Державного підприємства "Ковельське лісове господарство" про підозру у вчиненні ним незаконної порубки дерев у лісах, що заподіяло істотну шкоду, перевищення службових повноважень, які спричинили державним інтересам тяжкі наслідки, та службового підроблення.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ЛІСОВІ ГОСПОДАРСТВА ПРОДАЮТЬ ДЕРЕВИНУ ОФШОРАМ
Прокурори спільно зі співробітниками управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України встановили, що керівник підприємства із середини січня по березень минулого року, перевищуючи надану йому владу та службові повноваження, подавав завідомо неправдиві офіційні документи для отримання дозволів на проведення суцільних санітарних рубок та вибіркових санітарних рубок та забезпечив видачу головним лісничим лісового господарства лісорубних квитків на здійснення санітарних рубок на земельну ділянку, яка вибула з користування підприємства, що призвело до незаконної порубки дерев і завдало шкоди навколишньому природному середовищу в розмірі понад 2,1 млн. грн.

Правоохоронця підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 246, ч. 3 ст. 365, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
правда Показати IP 13 Лютого 2017 19:37
дурня! показитеся скоро зі своъми новинами
ВАСИЛЬ Показати IP 13 Лютого 2017 20:32
новина для психічнохворих людей, або краще це фейк від до%онутоі прокуратури , адже кінець історіі всі знають , отже далі відкат суддям і прокурорам , суд , виправдальний вирок, суд , поновлення на посаді і галочка для гугіка і парашенкі в змі , африканська держава на чолі з баригою
Фігня Показати IP 13 Лютого 2017 22:34
коментар було видалено
лісовод Показати IP 14 Лютого 2017 09:14
1.Незаконно було зрубано, а не вкрадено, тому що було оформлено документально. 2.Знаючи людину, роблю 100% висновок, що дана дія була проведена під тиском зовнішніх чинників( по-простому-його заставили це зробити, а він не знайшов мужності відмовити )
іван до лісовод Показати IP 14 Лютого 2017 11:18
що то значить заставили, йому пальці ламали , в голову били, він зробив це з дозволу вищого керівництва області абож за сприянням того, але десь коса пішла не так , простіше не поділився , зараз поділиться все закриють його на посаді поновлять , подивіться на реакцію людини, він же зарання знав що до його прийдуть , а значить це постановочний концерт і результат його прогриміти по змі , а пізніше він буде на посаді і то є факт
ВВ Показати IP 14 Лютого 2017 10:00
"який завдав шкоди природі на понад 2 млн грн." ...в природи гроші "не ходять"...
Міст Показати IP 14 Лютого 2017 10:06
Войцеховський чотко перевіряв бакси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus