USD 41.10 41.55
  • USD 41.10 41.55
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Ніхто не чекав, що повернеться», - учасник обміну емоційно подякував Зеленському за звільнення

29 Грудня 2019 17:09
Один із учасників обміну, що відбувся сьогодні на Донбасі, емоційно подякував Володимира Зеленського за звільнення. Зі слів колишнього бранця терористів «ЛДНР», ніхто вже й не очікував, що повернеться додому, але саме завдяки президенту 76 українців стали вільними.

Відповідне відео опублікували у телеграм-каналі Klymenko time.

«Ми віримо нашому президенту і підемо за ним у пекло. Я, Санін Василь, 5 років провів у підвалі за те, що готував повстання у Макіївці та формував батальйон. Я знав, що не повернусь, знав, що нас не обміняють. Тільки наш президент, Володимир Зеленський, нас повернув. Я вдячний йому за це, і всі ми вдячні. Ніхто з нас не очікував, що повернеться, але завдяки йому, Володимиру Зеленському, ми повернулись», - емоційно прокоментував журналістам колишній бранець бойовиків.
«А був би президентом Порошенко - всі ці люди сиділи б далі. Поки він катався б на темі патріотизму, пафосно роздуваючи щоки», - додали у Klymenko time.

29 грудня на КПП під Горлівкою відбувся обмін полоненими між самопроголошеними "Л/ДНР" та українською стороною.

Як повідомили в Офісі президентая, з полону бойовиків звільнили 76 українців. Серед них є й волинянин Юрій Євтушок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Маннергейм Показати IP 29 Грудня 2019 20:02
Мабуть Санін так формував той добробат як я танковий корпус Паулля Хауссера
Ага-ага Показати IP 29 Грудня 2019 22:43
тепер през понад усе?
Павлик Морозов Показати IP 30 Грудня 2019 08:33
Вербонули чувачка пока сидел в камере. Возможно русские поработали, возможно украинцы, а может и спецслужбы других стран. Все кто сидит проходит это сито, смотришь на кручек кто-то и попался, а там как Господь даст, потихонько входить в новую роль.
Нінель Артемівна Показати IP 30 Грудня 2019 15:32
Маю надію,що серед цих звільнених немає таких невдячних покидьків,як Балух чи Гриб. Дійсно до цього два роки не було ні обміну,ні звільнення тому полонені й зневірилися. Дуже правильно написано про Порошенка і його прихильників "... катався б на темі патріотизму, пафосно роздуваючи щоки». Що вони роблять і зараз. А що ви зробили для того,щоб звільнити полонених крім бла-бла-бла ? Дуже добре розсусолювати про "зраду", "нерівноцінний "обмін сидячи в мякому кріслі в теплій оселі,коли твої рідні поряд,а не серед полонених . Президенту подяка і порада:не звертати увагу на тих,хто плює Вам в спину,чи кидає каміння-їх жаба давить ,що програли,що вони не змогли нічого(чи не хотіли) зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus