USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

«Нейтралізація терористів» на Волині. Фоторепортаж

29 Липня 2017 16:14
Завершитися антитерористичні навчання на Волині, які тривали 26-29 липня. Навчання організувала координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України.

У навчаннях взяли участь представники Національної поліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонників, підрозділів Збройних сил України, органів державної влади та інших суб’єктів боротьби з тероризмом. Фото та відео надали у прес-службі УСБУ у Волинській області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за сценарієм, група диверсантів захопила заручників на військовому аеродромі міста Луцька. ФОТО. ВІДЕО. Завдяки злагодженості дій учасників усі диверсанти були знешкоджені, небезпека нейтралізована, заручники звільнені, постраждалих немає.

Вперше на території області проведені такі масштабні антитерористичні навчання, які дали змогу відпрацювати алгоритми дій у різноманітних ситуаціях та відпрацювати механізми протидії диверсійним групам, виявлення та нейтралізації терористів, знешкодження вибухових пристроїв.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міша Показати IP 29 Липня 2017 16:35
БТР з музею иому років 30 не менше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus