USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Нетверезі водії, погрози пістолетом та сімейні «розбірки»: нічна зміна луцьких патрульних

18 Вересня 2017 21:51
У ніч з 16 на 17 вересня патрульні оформили ряд адміністративних матеріалів на 2 осіб. Ситуація розгорталась так: екіпаж поспішав на виклик по вулиці Кічкарівській і помітив, як мікроавтобус Mercedes з наклейками компанії-перевізника порушував правила дорожнього руху, рухаючись заднім ходом, йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Вибігши з автомобіля, намагався втекти і сховатись. З ним були ще товариш, дружина та малолітні діти. Дорослі перешкоджали затриманню водія, тож до всіх застосували спецзасоби.

У результаті – 2 протоколи отримав водій, а 1 – його компаньйон. Чоловіки розповіли, що працюють у сфері пасажирських перевезень і частенько їздять нетверезими.

Вдень, 17 вересня, екіпаж отримав повідомлення, що чоловік заявниці погрожує їй предметом схожим на пістолет. Патрульні оперативно прибули на вулицю Конякіна, де затримали 54-річну особу, в якої справді був предмет схожий на пістолет Флобер. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

У ніч з 17 на 18 вересня екіпаж прибув на виклик по вулиці Малоомелянівській, де 17-річний хлопець влаштував бійку з батьком та братом. Потому сам собі спричинив тілесні ушкодження, розбивши рукою скло на дверях. Патрульні надали необхідну допомогу, а на місце події викликали медиків і слідчих. Однак, як стало відомо, потерпілі не писали заяву на свого родича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus