USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Не кидати посеред міста: непотрібні ялинки можна відвезти до Луцького зоопарку

5 Січня 2019 23:11
Поблизу Луцького РАЦСу напередодні Нового року розташовувався ялинковий ринок, однак тепер там тільки покинуті й розкидані ялинки.

Про це йдеться в сюжеті UA: ВОЛИНЬ, пише Конкурент.

Прибиральники скаржаться на безвідповідальність продавців, які б мали прибрати за собою, однак тепер це доводиться робити комунальним службам.

Така ж картина і на проспекті Відродження у Луцьку. Тут теж лежать сосни і ялини, які ще недавно коштували від 100 до 200 гривень.

Жителі міста обурені такими діями продавців, які залишили ялинки просто посеред міста.

Керівник прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Думська розповіла, що робити з непотрібними ялинками:

«Нам теж дуже шкода, що вони там і залишилися лежати. Ми напередодні ялинкової кампанії і вже в процесі, коли відбувалася реалізація ялинок, наголошували на тому, що ялинку можна повернути, наприклад, в держлісгосп, де її подрібнюють і використовують як паливо. Крім того, і Маневичах в нас є виробництво екстракту хвойного, натуральної олії, що переробляється від хвої. Не секрет, що луцький зоопарк теж приймає ялинки, поки хвоя зелена і «жива». Це для тварин дуже гарний харч», – розповідає речниця.

Детальніше в сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Радник во дієтолога Показати IP 6 Січня 2019 07:15
а ще краще зїсти
Бандера Показати IP 6 Січня 2019 14:22
Козли ті продавці!!!Халатно відносяться до продажу ялинок,кожен рік те саме, вони покинуті біля доріг де продавалися,таке може бути тікі в нашій Україні.За кожну покинуту штраф зробити 100гр.тодіб жодної небулоб біля дороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus