USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Назвали жебрачкою та образили: лучанка натрапила на хамство турагенства

29 Січня 2019 21:23
Лучанка, шукаючи собі тур для літнього відпочинку, натрапила на хамство у туристичному агентстві: менеджер обізвала її жебрачкою та побажали знайти дитині батька. Згодом власниця турагентства принесла свої вибачення та пообіцяла подарувати сертифікат на послуги компанії.

Про ситуацію повідомила Надія Омельчук на сторінці групи «Теревені про Луцьк» у Facebook, передає ВолиньOnline.

Жінка розповіла, що влітку з донькою збирається на відпочинок.

«Відповідно я зателефонувала в кілька турагентств, щоб дізнатися, які пропозиції є. Все супер, я знайшла те, що шукала, якби не одне але. Кілька днів тому зателефонувала в «Імперію-Тур» (до Людмили), вона коротко надала мені інформацію та пообіцяла мені скинути кілька пропозицій на «Вайбер». Ок, скинула – я переглянула. Потім вона мені написала, чи я щось вибрала. Наступного дня я відповіла, що ні, оскільки знайшла іншого оператора з іншими пропозиціями, які мені більше підходять. Наче все ок, так? Тисячі людей працюють у сфері послуг, постійно щось підбирають, люди купують або відмовляються. А тепер кульмінація! Виявляється, що я непотрібний турист, економлю на своїй дитині, що на мене потратили час, а я, сволота така, не вхопила щось із надісланих трьох пропозицій», – йдеться у дописі.

Пані Надія зазначає, що їй порадили заробляти більше грошей і «не ходити з трьома рублями по Луцьку», заявили, що вона відбирає час, позориться та порадили знайти дитині батька. Окрім того, ще й пригрозили подати до суду.

Згодом, у коментарях до допису власниця турагентства Тетяна Давидюк від себе і від імені компанії принесла вибачення за недопустиму поведінку менеджера агенції Людмили. "Це яскравий приклад того, що особисті проблеми і складні внутрішні переживання людини потрібно залишати поза межами роботи, як би важко це не було", - написала вона. Також вона зазначила, що для Надії вже підготовлений і буде подарований сертифікат на 100$, який вона зможе використати хоч на автобусний тур найближчим часом, хоч як частину оплати на тур пляжного відпочинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Ау Показати IP 29 Січня 2019 21:40
Нормальна стаття. А фото Людочки?
1 Показати IP 29 Січня 2019 22:14
сама ж спровокувала
опа до 1 Показати IP 29 Січня 2019 22:35
Люда не пались.
Микола до 1 Показати IP 29 Січня 2019 22:53
Чим це вона спровокувала?
1 до Микола Показати IP 29 Січня 2019 23:48
Тому що перші повідомлення від оператора цілком нормальні, потім почалося бичання зі сторони "потерпілої"
знаюча до 1 Показати IP 29 Січня 2019 23:30
і де ж цікаво вас "спровокували"? може зробите скріншоти переписок, чи відеозапис викладете? клієнти бувають різні, це відомо всім хто в торгівлі чи в послугах працює. Але не виправдовуйте свій непрофесіоналізм і хамство відвертою брехнею!!! за посиланнями любий може в фейсбуці подивитись переписку і свої висновки зробити. І висновки ці зовсім не на вашу користь!! в вас якась дивна компанія, чесне слово. Менеджериця людям радить клієнткам чоловіка шукати - це вже взагалі без слів. Вона там яким боком, свічку тримати зібралась чи як?! Чи то вона радить піти шляхом своєї директорки? Найти на пятому десятку, після розлучення, молодого зеленого хлопця, і "велику любов" з ним починати? Ніби щиру, без меркантильних інтересів)) Ну то ви пані Людмила уточнюйте, що маєте на увазі.
РБ до знаюча Показати IP 30 Січня 2019 00:04
До чого тут власниця та її особисте життя, яке ні нас, ні, тим більше, ВАС не стосується. Монітор увімкнути, а різко забула????
знаюча до РБ Показати IP 30 Січня 2019 09:33
та до того ж самого, Людмило)) а стосується так само, як вас стосується - кому і коли треба дитині батька шукати)) щось до вас цілком очевидні речі туго доходять, Людмило "три рубля"))
Мандрівник Показати IP 29 Січня 2019 22:19
Січень місяць, а жіночка вже планує відпочинок на літо, для чого? Влітку буде ще більше пропозицій. Вона що готова заплатити аванс на шість місяців на перід, для чого, поясніть? Як на мене це маразм. А ці з агенції за бабло готові втюхати все що хочеш. Невже ніхто не пояснить, що ті гроші сьогодні потрать на дитину, а влітку виложиш на відпочинок, хто його знає що буде завтра, того турагенства вже може і близько не знайдеш? Це звичайно адресовано не ціленаправлено на зазначене турагенство, може воно і нормальне, лише маразматики дістали.
123 до Мандрівник Показати IP 29 Січня 2019 23:10
Про суттєву знижку при попередньому бронюванні чули? Для багатьох це вагомий аргумент, щоб проплатити зараз.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2019 22:35
Конкуренція дійсно велика на ринку турфірм, а заробляти хочуть побільше. Шкода що такі менеджера працюють з людьми і псують настрій.
Анонім Показати IP 30 Січня 2019 03:48
А ще ця турфірма набирає на курси за 7 000 грн. (це за 40 годин навчання!) менеджерів, які повинні обов'язково пройти цей курс. Такий собі лохотрон. Зрозуміло тепер чого вони можуть навчити, це з їхнім акцентом на те що ВНЗ нічого не вчить і навіть якщо у Вас вже є досвід роботи у цій сфері Ви всеодно мусите пройти ці курси щоб у них мати можливість працювати. Це вбити 40 годин щоб тебе навчили хамству.
Анонім Показати IP 30 Січня 2019 06:53
В потерпілої теж багато помилок в граматиці))
123 до Анонім Показати IP 30 Січня 2019 09:40
А ми тут всі чекали, коли нарешті прийдеш ти)) Людина яка по суті питання сказати нічого не може, а тільки до граматики доколупується)) Де ж тебе так довго носило?))
євротурист Показати IP 30 Січня 2019 07:48
Я знаю цю "людочку" - людоїдочку. Поросят би їй доглядати на колгоспній фермі. Та й то - навряд, чи можна довірити.
Антон Показати IP 30 Січня 2019 08:03
Ви футографію цієї дописувачки бачили...? Для неї посваритись це як в турпоїздку поїхати. Тим більше що це тур.агенство дало їй бонус на 100 баксів, вона всеодно щось воду мутить. їдь в Хрінники і заспокойся...
123 до Антон Показати IP 30 Січня 2019 08:30
Цікаво, а де можна побачити цю ФУТОГРАФІЮ???, скинь посилання.!!!!!!!!!
до Антон до Антон Показати IP 30 Січня 2019 09:35
А ви своє фото покажіть, якщо ви так добре по фото орієнтуєтеся, у кого, який характер. Вас страшно уявити на фото. Тим паче, людину, яка готова продатися за 100 баксів, допустити, щоб її ображали і принижували. Думаю, що Хрінники, це саме для вас, шановний Антоне
123 Показати IP 30 Січня 2019 09:44
Які ж ви всі дрібні і гавкаєте як звичайні пси. По ваших коментарях, жодної адекватної, успішної людини серед вас немає. Граматику перевіряєте? скандали провокуєте? Про що ви мелите???? На сайті інформація про агенство - преміум відпочинкі. Відповідно відразу треба розуміти що за 500-600 доларів це не подорожі, АЛЕ!!!! Власник тур-агенства показав жалюгідний і нікчемний професіоналізм. Покарання для такого рівня, як вони себе подають, повинно бути миттєвим і показовим, носити компенсаційний характер потерпілій стороні і відновлюючий для репутації. Базу власних клієнтів, можна засунути в одне місце, оскільки, якщо не буде збільшенню продажів - ви просто загнетесь. Хоча аспект на приміщення в центрі... саме так... найбільш вдалий бізнес план!!!! Контроль надання якості послуг це має бути найголовнішим. Вибачення менеджера - це не рівень.
Анонім Показати IP 30 Січня 2019 10:37
А я знаю потерпілу, вона була моєю сусідкою! Людина порядна, хороша. Я вважаю, що вона все правильно зробила (не мовчала, і виклала все на показ). А на рахунок сертифікату, то я б відмовилась користуватись їхніми послугами принципово.
Мдааа Показати IP 31 Січня 2019 20:48
Звичайна ситуація на сьогоднішній день. Турагенства вже здуріли від конкуренції, в боротьбі за клієнта перебивають ціни один одному. Від цього самі страждають, а клієнти лише виграють. Обійшовши добрий десяток агенств, таки знаходять, хто віддасть путівку найдешевше. Але є одне але... Мало хто звертає увагу на туроператорів, в них теж ціни різні. Як і якість обслуговування. Тому не дивно, що працівниця турагенства запитала про туроператора. І, як на мене, повелася правильно. Та нарвалася на зверхність клієнтки. Шановні, я свого часу, повівся на дешевшого туроператора. І майже пів відпочинку провів у аеропортах Києва та Єгипту. Бо, як з'ясувалося потім, мій туроператор заборгував авіакомпанії за чартерні рейси. І таких ситуацій в минулому році було багато. Такі туроператори, як правило, є в чорних списках турагенств. Але людей підкуповує ціна. Тому, шановна клієнтко, можливо не дарма у вас перепитали, яку путівку ви взяли. Час покаже, хто із вас був правий. І роздули з мухи слона.
Ан Показати IP 1 Лютого 2019 08:47
Якби розмова, відбувалась при зустрічі ясне діло такого ніхто б в очі не сказав . Все ж таки люди коли пишуть смс можуть дозволити собі надто багато . І більшість коментарів це теж саме... люди сидячи вдома навіть не задумуються щоб просто змовчати або написати коректно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus