USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Наймолодші волонтери отримали подяку з передової

26 Березня 2017 23:43
Вже традиційною стала співпраця викладачів та учнів Жидичинської школи з волонтерами ГС «Спілка воїнів АТО Волині». За час співпраці географія допомоги військовим була різноманітною, і передачі побували разом із добровільними помічниками армії в найгарячіших точках бойових дій: Слов’янськ, Дебальцево, Станиця Луганська, Піски, повідомляє прес-служба ГС.

І сьогодні волинські волонтери доправляють передачі на передові позиції, де бійцям потрібна наша підтримка, і не тільки матеріальна. Кожного разу, повертаючись із зони бойових дій, волонтери передавали слова вдячності від захисників за допомогу, за підтримку. Та й самі бійці теж знаходили можливість подякувати, поспілкуватися.

Цього разу волонтер Ярослав Мудрик завітав до школи не просто так, а й передав лист-подяку від військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади. Від імені бійців командир бригади дякував за порозуміння, патріотизм, за вагомий внесок у підтримання боєздатності підрозділу, за надання матеріально-технічної підтримки, яка, безумовно, необхідна для успішного виконання завдань щодо захисту територіальної цілосності та недоторканості нашої Батьківщини.

«Для нас зовсім неочікувано, але приємно було отримати подяку, ми раді, що наша діяльність отримала таку оцінку. Лист-подяка займе чільне місце в нашій школі, а слова вдячності з передової мотивують, дають усвідомлення важливості та необхідності нашої допомоги», - не приховував радощів директор навчального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus