USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Науковці з різних країн зібралися на конференцію. ФОТО

26 Квітня 2012 15:53
Розвиток й функціонування логістичних систем у різних територіальних вимірах – тема, яку обговорюють науковці Луцького національного технічного університету спільно з колегами з Польщі, Німеччини й Великобританії.

26-27 квітня тут триває ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Логістичні системи: глобальний, національний, регіональний та локальний виміри»


Участь у конференції беруть 76 науковців, працівників науково-виробничих та інвестиційних



Учасники обговорюють проблеми використання теоретико-методологічних і практичних засад досліджень глобальних, національних, регіональних логістичних систем, прикладну проблематику логістики підприємства, застосування логістики як інструменту стійкого та антикризового розвитку.


Так, з доповіддю «Стійкість в регіональній логістиці» про особливості розвитку логістичних систем в Німеччині, шляхи їх вдосконалення у контексті стійкого розвитку виступив професор вищої школи Оствестфалія-Ліппе Курт Кльозе. Зокрема, він наголосив на важливості врахування екологічної складової у розвитку логістичної науки.

Голова оргкомітету конференції, доктор економічних наук, перший проректор ЛНТУ Зоряна Герасимчук головною особливістю конференції вважає налагоджену співпрацю поміж теоретиками і практиками.
«Це зарубіжний досвід, який ми почерпнули в наших колег, напрацьовуючи наші наукові звʼязки. До розгляду пропонується проблема, яку треба подолати, – науковці пропонують свої варіанти заходів для її вирішення. Тут наука працює на підприємця», ‒ зауважила Герасимчук.
Вона також додала, що логістична проблематика наразі актуальна особливо для Волині – регіону, що розташований на перетині транспортних потоків. Крім того, «ця тематика охоплює різні сфери життя людей, ‒ відзначає науковець, ‒ соціальна складова, коли люди не завжди погоджуються з економічно вигідним напрямком діяльності, й екологічна складова, що спонукає до пошуку нових рішень у логістиці».

У межах ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Логістичні системи: глобальний, національний, регіональний та локальний виміри» запланована робота в секціях, а також екскурсії учасників на місцеві підприємства «Модерн-Експо», «СКФ «Україна» та «Луцьк Фудз».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Псевдонауковець Показати IP 26 Квітня 2012 16:39
А Алєжик Савчук уже вчений муж. У міжнародних конференціях приймає участь. У Рожищенському районі інвестиційний клімат покращив. Молодець, так тримати!
Укр Показати IP 26 Квітня 2012 16:50
Ух ти!
освітянин Показати IP 26 Квітня 2012 23:10
Не тоне Олег, - значить пливе!
Андрій Показати IP 26 Квітня 2012 23:17
А Алєжик хороший друг малого Божидарніка, то той вже і його підключає до наукі)
wiking Показати IP 27 Квітня 2012 00:13
Крута конференція, якщо боржомі наливають :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus