USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Настав час для ребрендингу БПП

10 Липня 2017 09:41
Політична сила Блок Петра Порошенка «Солідарність» вимагає термінової реанімаці, оскільки вичерпала свої сили у суспільстві. Про це написав редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський у Фейсбук.

Зі слів журналіста, один з важливих елементів цього процесу - ребрендинг.

Дубінський висловив упевненість в тому, що не лише він один зауважує зміни, які безпосередньо впливають на необхідність введення процесу перейменування політичної партії.

Крім того, журналіст пропонує створити конкурс на нову назву фракції, представивши власні варіанти в саркастичної формі.

«Розенблді. Ну або, на гірший кінець, по-старому- Рошенблді», - написав Олександр Дубінський.
Нагадаємо, у Верховній Раді - новий корупційний скандал. Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура зажадали зняти депутатську недоторканність з двох народних депутатів Борислава Розенблата (БПП) і Максима Полякова (Народний фронт), який запідозрили в отриманні хабарів і організації схеми навколо видобутку. бурштину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 10 Липня 2017 15:25
для Бригади Підлих Пи"дунів не ребрендинг треба робити, а нафіг_з_пляжінг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus