USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Ягодинських хабарників» відсторонили від посад

9 Вересня 2016 11:29
За клопотанням військової прокуратури начальнику відділу митного поста «Ягодин» та його заступнику обрали запобіжні заходи та відсторонили від посад.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

За клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України суд обрав запобіжні заходи для начальника відділу митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС України та його заступнику в виді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 318 000 гривень - для керівника та 140 000 гривень

- для його підлеглого та їх відсторонено від займаних посад.

Нагадаємо, що 6 вересня військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України зазначених осіб затримали під час одержання 700 та 900 доларів США неправомірної вигоди за видачу дозвільних документів під час митного оформлення вантажу.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЗАТРИМУВАЛИ ХАБАРНИКА НА «ЯГОДИНІ». ВІДЕО

За цими фактами військовою прокуратурою розпочато кримінальні провадження за частиною 3 статті 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі).

Досудове розслідування триває.

Як пише інтернет-видання БУГ, під час обшуків на робочих місцях і по місцю проживання в працівників митниці було вилучено близько двох мільйонів гривень.

БУГ опублікував фото, отримані від інсайдера, з місця затримання митника поста «Ягодин» під час одержання «хабара» за видачу дозвільних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
реалії Показати IP 9 Вересня 2016 12:28
а застава трохи більша як хабар, думаю за 1 день що один що другий такі "застави" заробляли без особливих проблем напротязі зміни і не здивуюсь якщо завтра застава буде внесена, а через деякий час обоє фігурантва опиняться в розшуку і справа "піде в історію".
добряк Показати IP 9 Вересня 2016 12:50
Така застава для них пшик,на волю занесе судьям жирну долю
Показати IP 10 Вересня 2016 08:34
Я шось не поняйв 700 та 900 долларів а на фото прямо якісь вєєри із баксів. При цьому фото з місця затримання а них якийсь дядько в лісі далі всі фото в кабінеті шось тут нєпанятно.
Віктор Показати IP 10 Вересня 2016 08:56
Пригадайте справу як у Луцьку на митниці тій, що у будівлі модерн експо, обшук проводили. Гроші торбами виносили. Навіть відео було. А як до суду то виявляється одного лише митника судили і то аж за 14 тисяч. А всі доллари і євро повипаровувались
Вас Показати IP 10 Вересня 2016 10:46
Перешпа підставив
суд Показати IP 10 Вересня 2016 16:41
все буде добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus