USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

За Івахіва взялося НАБУ: олігарха підозрюють в корупції

27 Лютого 2018 09:28
Народний депутат від Волині Степан Івахів є фігурантом кримінального провадження за підозрою у корупції.

Про це зазначається у відповіді Національного антикорупційного бюро на звернення телеканалу «Аверс».

Зокрема, НАБУ перевіряє походження величезних коштів, які фігурують у скандальній стрічці «Чорна вдова: полювання на спадщину Єремеєва». Зацікавили силовиків також і фінансові документи незатвердженої форми звітності, які періодично світяться у фільмі. Цими кадрами «Континіум» намагався довести громадськості, що дружина покійного співзасновника компанії Тетяна Єремеєва не залишилися без копійки. Та це зіграло з авторами фільму злий жарт, адже вони оприлюднили «чорну бухгалтерію».
Саме у замовному матеріалі "Чорна вдова" пояснювали, що насправді жінці загиблого нардепа нібито передали увесь спадок, який на думку партнерів становить лише кінну школу. Далі у сюжеті показано безліч видаткових звітів, за якими Тетяна Єремеєва отримувала суми грошей від "щедрого" олігарха Івахіва. Все б нічого, якби саме показані документи не були з "чорної бухгалтерії". Перевірити це можна у будь-якого економіста. Адже таких бланків просто не існує.

Антикорупційне відомство проводить перевірку й того, скільки витратив Степан Івахів на святкування ювілею у космічному стилі і чи буде це відображено у декларації політика.

До слова, за підрахунками журналістів, за два дні свята нардеп спустив майже 7 мільйонів гривень. Гуляння влаштували в одному з найдорожчих готелів Прикарпаття. Стиль вечірки обрали космічний, адже депутат записав навіть спеціальне відеозвернення, як він на місяці чекає землян в гості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Влада Показати IP 27 Лютого 2018 09:50
Вже б давно мав сісти на лаву підсудних цей олігарх. Простих громадян за крадіжку цукерок в магазині садять на 3-5 років і більше , а депутати крадутьтакими сумами колосальними і їм нічого?! Влада бреше і краде і нікого ще не посадили.Заплатяь мільйони і все на волі. Хіба це справделиво, скільки влада ще буде знущатися над простими громадянами України?
Роман до Влада Показати IP 27 Лютого 2018 12:18
невже ви не розумієте) це царькі(самі же вони себе смертними не вважають) те що тут пишемо чи ще щось вони тупо поржать тікі можуть зайти подивитись... ніколи толку в нашій державі не буде( розраховувати тільки на себе треба і виживати як можна... їх перемогти можна тільки тоді коли сам наорд стане в міру правельним...(бездоганним стати неможливо)
111 Показати IP 27 Лютого 2018 10:48
Якби не видатний талант ,,комбінатора,, , то Степан і далі б курткі шкіряні шив .
Щоб подавився до 111 Показати IP 27 Лютого 2018 23:36
Які там шив? Він голки в руках ще не тримав. тільки бабкі пакує, щоб подавився
Я. Показати IP 27 Лютого 2018 11:14
Давно пора того шкєта за *раку взяти нормально.
С.Мартиняк Показати IP 27 Лютого 2018 11:18
Та Ви шо люди,він же сама чесна людина.
Суши СУХАРІ !!! Показати IP 27 Лютого 2018 23:35
Я вже втомилася говорити, що цього жуліка Степана вже давно треба було посадили мінімум у Маневицьку тюрму до рецидивістів. Він і дружину свою нібито як "чесний" дурить, і державу обкрадає, податків не платить, а чорна бухгалерія за роки "правління" Континіумом після Єремєєва розквітла до неможливого. Куди вжек дивляться податківці, НАБУ, ГПУ, якщо вони не такі самі? А сам Івахів днями вперше за багато років сказав пару слів у парламентській мікрофон - то мало всі не попадали: почав лякати всіх дочасними виборами! Всі зрозуміло, чого так труситься казнокрад: тому що його ніякі дурні вже переоберуть до Верховної ради під мандат недоторканості. А без недоторканості він в лічені дні опиниться за тюремною решіткою. Та й красти з бюджету не вдасться, а без цього він нолик без палочки, голий король...
Уточнення" до Суши СУХАРІ !!! Показати IP 27 Лютого 2018 23:39
...тому що його ніякі дурні вже "НЕ переоберуть" до Веховної ради...
Ковельчанин Показати IP 28 Лютого 2018 10:13
Ще Кіндера заодно треба перевірити...Він якраз, прикрившись лікарняним був на "космічному" святі, мабуть в якості подяки за гойдалки, двері в під'їзди та металопластикові вікна, які під виглядом благодійності допомагав Івахіву в Ковелі встановлювати за бюджетні кошти.
Жеглов: Показати IP 28 Лютого 2018 11:47
Этот вор должен сидеть в тюрьме. Я сказал!
Ганьба неробі! до Жеглов: Показати IP 28 Лютого 2018 14:17
Степанко замість, того щоб працювати у Верховній раді над законами, сидить і лайкає мінуси "-" під цими коментарями про свій злочин. Ганьба неробі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus