USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На волинських дорогах бракує майже півтисячі знаків

2 Березня 2012 16:11
До Євро-2012 на Волині хочуть встановити понад 600 знаків маршрутного орієнтування. Зокрема на вулицях Луцька з’явиться 112 нових «дорожніх маркерів».

Про це 2 березня під час наради в стінах «білого дому» розповів начальник сектору по організації дорожнього руху обласного УДАІ Михайло Косянчук.

З його слів, нині на загальнодержавних шляхах, які пролягають територію Волині, не вистачає понад 470 знаків. «На волинській ділянці траси Київ-Ковель-Ягодин – 217 штук, Рівне-Луцьк-Устилуг – 260», - додав правоохоронець.

Водночас начальник обласної служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак повідомив, що вже складено графіки облаштування згаданих доріг новими знаками. «Наразі придбано 144 знаки. Залишається тільки стойки знайти. Вони будуть виставлені», - пообіцяв він.

Перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко відзначив, що до роботу потрібно провести до 7 березня. «Доповідатиме по кожному знаку. До Євро-2012 лише 100 днів залишилося», - зауважив чиновник.

Щодо облаштування знаками вулиць міст обласного значення, Косянчук доповів про нестачу 112 знаків у Луцьку, 7 – в Нововолинську, 9 – у Володимирі-Волинському, 16 – в Ковелі.

Натомість мер Нововолинська Віктор Сапожніков відзначив, що не на всіх вулицях міста можна встановити знаки за кошти міського бюджету. «Для прикладу, вулиця Сокальська не на балансі мерії, але я її зроблю», - сказав градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus