USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині змагались молоді пожежники. ФОТО

8 Квітня 2013 08:49
Другий зональний етап змагань дружин юних пожежних відбувся у Турійську.

У будинку культури селища Турійськ відбувся другий зональний етап XIХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, - повідомили в управлінні ДСНС у Волинській області.

За право боротись на обласних змаганнях приїхали 5 учнівських команд навчальних закладів Любомльського, Локачинського, Турійського, Володимир-Волинського районів та школярі із міста Володимира-Волинського.




У першому конкурсі «Візитка» команди представили свою пожежну дружину. Під час другого конкурсу «Скажемо наше дружнє «Ні!» всім пожежам на землі!» команди демонстрували не лише свої знання з правил безпеки, але й акторські, вокальні здібності, креативність та почуття гумору. Гучними оплесками вболівальники у залі щиро підтримували кожну команду. Особливо сподобався глядачам виступ команди «ANTI FIRE» з Люмомльського району, які продемонстрували свої сюжети з безпеки життя на головному телеканалі країни «FIRE- ТВ», а журі - театральна постановка про роботу рятувальників, які оперативно визволяли зі снігових заметів волинян та їх транспортні засоби. Цікавим також був виступ команди «Жара» з Турійська, де у «Музеї людської безпечності» діти поринули у змістовний екскурс на «Територію безпеки». Третій конкурс розкрив художні таланти учасників у соціальній рекламі – вони представляли власноруч створені плакати на тематику безпеки життєдіяльності.




Колективним рішенням журі фестивалю визначено переможців 2–го зонального етапу XIХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Перше місце розділили дві команди – «Жара» та «ANTI FIRE».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus