USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині викрили «тіньових» перевізників

25 Вересня 2012 16:25
34 нелегальних перевізники виявила прокуратура та податкова Волині. Як кажуть, практика наймати водіїв неофіційно – досить популярна серед місцевих бізнесменів.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Вантажні та пасажирські перевезення без належного оформлення підприємницької діяльності на території області виявили під час 69 спільних заходів податкової служби краю з представниками прокуратури.

Як з’ясувалося, практика наймати водіїв неофіційно – поширене явище місцевих бізнесменів. Так, на Волині податківці з початку року легалізували 17 таких найманих працівників.

«Ми маємо достатньо підстав для того, щоб стверджувати: ринок пасажирських та вантажних перевезень відрізняється певним ступенем тінізації. Тож, зважаючи на той момент, що нелегальні перевезення прямо чи опосередковано створюють загрозу безпеці громадян, наші санкції до «тіньовиків» на цьому ринку досить жорсткі», – зазначив голова ДПС у Волинській області Володимир Михалчич.

Так, за підсумками дев’яти місяців за порушення норм податкового законодавства у сфері вантажних та пасажирських перевезень застосували 850,5 тисячі гривень фінансових санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus