USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині студенти стали місіонерами. ФОТО

15 Березня 2012 09:42
Перша місіонерська поїздка студентів Волинської духовної семінарії відбулась у дні Великого посту.

Про це повідомили у пре-службі Волинської єпархії УПЦ.

У середу, 14 березня, з благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта відбулась перша місіонерська поїздка студентів Волинської духовної семінарії. Із підготовленою програмою семінаристів прийняв благочинний Горохівського округу протоієрей Олександр Пасічник разом із духовенством і прихожанами.

Зокрема, у залі була присутня молодь, котра із зацікавленням спостерігала за подіями, що відбуваються на сцені будинку культури.

У програму увійшли проповіді, сценки, богослужбові піснеспіви, які носили покаяннний зміст.

Як зазначили організатори, мета такого дійства - нагадати і розповісти людям зміст справжнього покаяння і щирої молитви. Керівником роботи, яку проводили студенти, є викладач Волинської духовної семінарії священик Роман Якубович.

Він, зокрема, зауважив: «Місіонерська діяльність семінаристів справила неабияке враження на людей, адже не кожного дня зустрінеш молодих хлопців, котрі своїми власними зусиллями прагнуть покращити цей світ і нагадати людям те, що забулось під суєтою буденних днів, і мирських похотей».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus