USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

На Волині «реінкарнували» відділок міліції. ФОТО

2 Липня 2013 17:22
Дільничний пункт міліції відкрили після проведення капітального ремонту у Нововолинську.

Безперечно, дільничний інспектор міліції – це одна з найважливіших професій у системі органів внутрішніх справ, адже ця ланка правоохоронців безпосередньо співпрацює з населенням. Усього на Волині близько 400 дільничних, при цьому більшість із них обслуговує сільську місцевість.

2013-й визначений роком дільничних інспекторів міліції, адже відзначають 90-річчя з дня створення служби, а відтак зусилля обласного керівництва міліції спрямовані на модернізацію служби не лише в містах, а й на селі.

«Сьогодні робота дільничного – надзвичайно важлива і відповідальна», – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.

Лише у 2013 році працівниками служби розкрили третину від усіх скоєних кримінальних правопорушень, а за їх участю – 75% протиправних діянь. Та головне у роботі кожного дільничного – налагодження тісного діалогу з населенням, яке проживає на його адміністративній дільниці. А для цього – необхідно створити належні умови.

«Дільничні інспектори міліції – це провідна ланка в роботі з населенням», – зауважив Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков. Він зауважим, що саме тому вони разом із депутатами прийняли рішення виділити близько 30 тисяч гривень на капітальних ремонт дільничного пункту міліції. Мовляв, відтепер він має сучасний вигляд, у службові кабінети закуплені нові меблі та комп’ютерна техніка, встановлені інформаційні стенди, облаштовано клас, де можна проводити заняття з особовим складом і зустрічі з громадянами.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus