USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

На Волині побільшало місця для дітей. ФОТО

26 Листопада 2012 09:13
У селі Озеро Ківерцівського району відкрили відремонтовану «групу» в дитячому садочку.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Ківерцівської РДА.

Нині заклад відвідує 26 дітей. Відкриття нової групи дозволить якісно підготувати до подальшого шкільного навчання ще 25 вихованців. Всього їх буде близько 51 – а це вже великий дитячий колектив.



На ремонт садочку з місцевого бюджету сільська рада виділила 12 тисяч гривень та 8,5 тисячі гривень зібрали батьки. Ремонт зробили за рахунок батьків.



На урочисте відкриття прийшли батьки та педагоги дитячого садочка, представники Озерської сільської ради. На захід запросили заступника голови районної ради Андрія Киричука, заступника голови районної державної адміністрації Людмилу Федюк, начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлану Бацмай, представників ЗМІ та мешканців територіальної громади.



Насамкінець вихованці садочку декламували вірші, виконували пісні та розважали гостей танцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus