USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині нагородили найкращих рятувальників

5 Квітня 2013 10:47
Підсумки конкурсу «Кращий рятівник» за 1-й квартал 2013 року підбили у світлиці управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, - повідомляють в У ДСНС у Волинській області.

Нагородили рятувальників, які проявили професіоналізм і мужність при виконанні службових обов’язків під час ліквідації пожеж і порятунку людей на них.

Перемогу у конкурсі здобули начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини №18 селища Іваничі, старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Місюк та командир відділення державної пожежно-рятувальної частини №5 Нововолинська, прапорщик служби цивільного захисту Юрій Бричук – 5 березня 2013 року вони врятували життя двох людей під час пожежі у житловому будинку в селі Грибовиця Іваничівського району.



Начальник управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив героям іменні годинники та грамоти.

Довідково:
Наказом начальника управління ДСНС в області Грушовінчука В.В. за №193 від 25.12.2012 року у Волинській області започатковано конкурс «Кращий рятівник», що проводиться серед особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області з метою визначення кращих працівників, які проявили мужність та героїзм під час ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій, а також сумлінно ставляться до виконання службових обов'язків, працюють над покращенням свого професійного рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus