USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині «мігрують» судді

17 Жовтня 2012 17:44
Нових чиновників судової гілки влади на Волині призначила Вища рада юстиції України.

Про це інформує видання «Юридична практика».

На черговому засіданні Вищої ради юстиції розглянули подання Ради суддів адміністративних судів України щодо рішення про призначення нових чиновників судової гілки влади.

Тож, головою Господарського суду Волинської області призначили Миколу Шума.

Ротація суддів відбулася і в 4-ох районах області. Так, Георгій Дільний обійняв посаду голови Іваничівського районного суду. Головою Старовижівського районного суду Волинської області стала Лідія Кошелюк. А у Володимир-Волинському міському суді посаду голови отримала Надія Пікула. Головою ж Турійського районного суду Волинської області стала Галина Хвіц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Гість Показати IP 17 Жовтня 2012 19:52
ВН перетворюються в бульварщину...Ну що за назва така "сенсаційна" - "мігрують судді"? і ніякого володіння ситуацією: Кошелюк як була головою в Старій Вижві, так нею і залишилась, не "мігрувала"...Пікула як була головою в Володимирі, так нею і залишилась (чому в статті Надія Пікуль - незрозуміло), Дільний теж обіймав ту ж саму посаду...Шум працював суддею господарського суду Волинської області, а став головою цього ж суду, то де тут "міграція"? шо нібудь..
Гість Показати IP 17 Жовтня 2012 20:08
Да, і в Турійську голова теж той же самий...Зате замахнувся якийсь недороблений журналістик чи журналісточка на сенсацію: "Ротація суддів відбулася і в 4-ох районах області!"...
Читач Показати IP 17 Жовтня 2012 22:15
І як завжди "проффесійний" заголовок. Ну яка міграція, якщо головою може бути призначено з суддів суду?
Гість Показати IP 18 Жовтня 2012 09:56
о, а де моє попереднє повідомлення і свобода слова?! Що, образила ВН? то хоча б помилку виправили в прізвищі Володимир-Волинського голови... коротше, тако: в Старій Вижві Кошелюк як була головою, так і залишилась, в Володимирі, як була Пікула, так і залишилась (а не Пікуль), в Іваничах теж усе без змін,як і в Турійську, а Шум М.С. до посади голови обіймав посаду судді в тому ж господарському суді Волинської області... ПроФФесіоналізм...Ну соромно ж має бути, нє?
Гість Показати IP 18 Жовтня 2012 09:58
Я балдєю...вже з'явилось вчорашнє моє повідомлення...тільки чомусь спочатку те, що в 20.08., а потім те, що в 19.52. і то сьогодні в 9.58...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus