USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині через Кобзаря фестивалитимуть два роки поспіль

17 Жовтня 2012 17:07
В жовтні 2012 року на Волині стартує фестиваль мистецтв «З Кобзарем у серці», присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. Завершиться дійство в грудні 2014.

Розпорядження про організацію фестивалю підписав голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Відповідно до документу, мета заходу - популяризація творчості Кобзаря, втіленої в музичному, пісенному, театральному, хореографічному, декоративно-прикладному, кіно- та фотомистецтві.

Фестиваль відбуватиметься з жовтня 2012 до грудня 2014 року, а в регіоні створять обласний організаційний комітет фестивалю, який очолить заступник голови ОДА Олександр Курилюк.

Координацію, методичний супровід та контроль за ходом підготовки і проведення заходів фестивалю здійснюватиме обласне культурне відомство, а управління освіти і науки забезпечити участь у заходах фестивалю творчих колективів закладів освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus