USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На школу могла впасти 35-метрова труба

4 Лютого 2012 11:06
Рятувальники запобігли аварійній ситуації на котельні школи в се Щедрогір Ратнівського району Волині.

Про це повідомили у Центрі пропаганди УМНС у Волинській області.

На висоті 25 метрів 35-метрової труби котельні лопнула одна з трьох металевих розтяжок і у випадку вітру конструкція загрожувала впасти на школу. Щоб відновити кріплення, з СДПЧ-4 Ковеля залучалась пожежна автодрабина. За допомогою спеціальної техніки рятувальники змогли прикріпити відремонтований трос на належне місце.

Також минулої доби підрозділи УМНС області разом з аварійними бригадами Луцькводоканалу та обленерго брали безпосередню участь у ліквідації аварій в системах водопостачання приватного житлового сектора в обласному центрі на вулиці Ковельській та Залізняка. Також на вулиці Лесі Українки ятувальники надали допомогу по ремонту аварійної зупинки котельної. В котельній замкнула електромережа і вийшли з ладу два насоси, що спричинило припинення подачі опалення в двох житлових 3-х поверхових будинках.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
марко Показати IP 4 Лютого 2012 17:20
А в той час продавці торгували, лікарі лікували, вчителі вчили, артисти репетирували. Кожному своє. А от МЧС вчепило дрота. Оце так новина.
henry Показати IP 4 Лютого 2012 19:01
се Щедрогір? O_o

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus