USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На канікулах дітей навчали християнській етиці. ФОТО

2 Квітня 2012 14:26
Денний дитячий табір «Кіds Games» для школярів 1-6 класів відбувся 28 – 30 березня у ЛНВК «ЗОШ І-ІІ ступенів № 24 технологічний ліцей». Тут дітей навчали християнській етиці, проводили для них різноманітні спортивні змагання.

Про це повідомили у прес-службі благодійного фонду «Переображення».

Дітлахи відвідали уроки християнської етики, заняття співів та творчості, взяли участь у спортивних змаганнях та естафетах.

«Програма заходу охопила понад 80 учасників. Адже це найкраще проведення вільного часу та чудовий активний відпочинок у дні шкільних канікул. Сподіваємося, що програма сподобалася усім учасникам та спонукатиме їх до формування правильної життєвої позиції щодо дружби та товаришування, поваги до батьків та віри в Бога», - висловилася координатор програми Мар’яна Риковська.

Програму організували завдяки спільним зусиллям управління освіти Луцької міської ради та благодійного фонду «Переображення».
Довідково:
Програма «Кіds Games», започаткована працівниками та волонтерами ВОБФ «Переображення» уже впродовж 5 років відбувається у школах міста в дні шкільних канікул.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонімус Показати IP 2 Квітня 2012 14:34
геть від дітей, сектанти!
Не байдужа до анонімус Показати IP 3 Квітня 2012 10:27
"Сектанти" були "геть" понад 70 літ і чому дітей навчили? - є чим похвалитись, хіба що статистикою про наркоманію, зґвалтування, вбивства... ще продовжувати? Це справи тих людей, котрі не знають і не бояться Бога. Так що думай...
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2012 16:34
Дякуємо, молодці! Нехай дітки навчаються християнської етики ніж дворового хуліганства! Так і працюйте, можливо хоч дитяче виховання, навчить дорослих замислитись над своїми нікчемними вчинками!!! МОЛОДЦІ!!!
Сашко Показати IP 3 Квітня 2012 16:47
Програму організували завдяки спільним зусиллям управління освіти Луцької міської ради та благодійного фонду «Переображення». Геть заангажованість!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus